Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eigen documentaire Jennifer Lopez en tiener-romcom naar Netflix

De eigen documentaire van Jennifer Lopez is onderweg naar Netflix. Halftime wordt in juni gelanceerd. Ondertussen is ook de tiener-romcom Heartstopper aangekondigd. Het wachten daarop is al bijna voorbij. Later dit jaar kunnen we ook nog aan de slag met Man From Toronto met Kevin Hart en Woody Harrelson.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eigen documentaire voor Jennifer Lopez

Jennifer Lopez krijgt haar eigen documentaire op Netflix. Ze werd gevolgd tijdens haar voorbereidingen op de pauzeshow van de Super Bowl in 2020. Ook krijgen we meer te zien van haar optreden tijdens de inauguratie van Joe Biden. Halftime komt op 14 juni op Netflix en neemt ons ook mee naar een terugblik van Lopez op haar muziek- en filmcarrière.


Tiener-romcom Heartstopper naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe tiener-romcom aangekondigd voor zijn streamingdienst. Al op 22 april verschijnt Heartsopper waarin het draait om de jonge Charlie die het tijdens zijn middelbare-schoolperiode best moeilijk heeft met het feit dat hij homoseksueel is. Dat hij zich aangetrokken voelt tot zijn schoolgenootje Nick, de aantrekkelijke aanvoerder van het rugbyteam, maakt het allemaal niet makkelijker…


Workin’ Moms seizoen 6 in mei; seizoen 7 in productie

Workin’ Moms gaat alweer bijna verder op Netflix. Het zesde seizoen komt namelijk sneller dan verwacht naar de streamingdienst. Momenteel lopen de afleveringen in Canada en volgende maand is het al raak op Netflix. En er komt ook een zevende seizoen!


Man From Toronto met Kevin Hart en Woody Harrelson naar Netflix

Nog later dit jaar kunnen we op Netflix aan de slag met The Man From Toronto. De actiekomedie kent hoofdrollen voor Kevin Hart en Woody Harrelson. De rechten voor de film zijn nu wereldwijd aangekocht door Netflix. De deal valt onder een exclusieve first-look deal die Sony vorig jaar ondertekende met Netflix. De film draait om een geval van een verkeerde identiteit nadat ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar een vreemde tegen het lijf loopt in een Airbnb.


Deze titels komen in tweede helft van april op Netflix

De twee helft van april wordt heel erg druk op Netflix. Grote series komen tot een besluit en nieuwe verhalen worden geboren. Een overzicht wat je kunt verwachten in de aankomende weken op de streamingdienst.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?