Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Vervolg Dix Pour Cent en eerste beelden Never Have I Ever

Er komt toch een vijfde seizoen van Dix Pour Cent. Dat nadat eerder bekend werd gemaakt dat de serie na vier seizoenen zou stoppen. Ondertussen zijn ook de eerste beelden van Never Have I Ever verschenen en is The Imperfects aangekondigd op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Toch vijfde seizoen voor Franse serie Dix Pour Cent

Netflix is met goed nieuws naar buiten gekomen over Dix Pour Cent. De Franse serie, ook bekend onder de naam Call My Agent, krijgt namelijk toch een vijfde seizoen op Netflix. Dat terwijl eerder werd aangekondigd dat de serie na vier seizoenen zou stoppen. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een film. De productie daarvan is in volle gang en de film wordt binnenkort op Netflix verwacht. De opnames van seizoen 5 gaan vervolgens eind 2021 of begin 2022 van start.


Netflix kondigt nieuwe sci-fi-serie The Imperfects aan

Netflix heeft de nieuwe sci-fi-serie The Imperfect aangekondigd. Het team van The Order gaat met de serie aan de slag. Italia Ricci vertolkt de hoofdrol in de serie. De serie vertelt het verhaal van drie twintigers die na een experimentele gentherapie in monsters veranderen. Ze besluiten samen een team te volgen om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen. De serie telt tien afleveringen.


Chesapeake Shores vindt opvolger voor Tracy Riley

De makers van Chesapeake Shores hebben een opvolger gevonden voor Tracy Riley. Zo’n twee weken geleden werd duidelijk dat acteur Jesse Metcalfe de beslissing heeft genomen om de serie te verlaten. Zijn karakter wordt uit de serie geschreven, maar ondertussen mogen fans wel een nieuwe man verwelkomen. Dat karakter wordt gespeeld door Robert Buckley.


Eerste beelden Never Have I Ever seizoen 2 verschenen

De eerste beelden van het tweede seizoen van Never Have I Ever zijn een feit. In seizoen twee is een rol weggelegd voor Common. Hij speelt dermatoloog Dr. Chris Jackson en wordt de nieuwe liefdesinteresse van Nalini. Ze blijkt echter niet de enige geïnteresseerde.


Dr. Vijay Kapoor verlaat New Amsterdam per direct

Het derde seizoen van New Amsterdam gaat er voor fans van de serie anders uitzien dan eerder gedacht. Een van de hoofdpersonages heeft er namelijk voor gekozen om de serie per direct te verlaten. Het gaat om Anupam Kher, verantwoordelijk voor de rol van Dr. Vijay Kapoor. De acteur voelt zich door de gezondheid van zijn vrouw genoodzaakt om uit de serie te stappen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?