Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Titans • The 100 • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Game of Thrones-acteur Iain Glen in Titans

Titans seizoen 2 heeft een nieuw castlid bekendgemaakt. Iain Glen, die we als Jorah Mormont leerden kennen in Game of Thrones, vertolkt in het tweede seizoen van Titans de rol van Bruce Wayne. In België is de serie te bekijken bij Netflix, terwijl Titans in de Verenigde Staten te zien is bij de eigen streamingdienst van DC.


Mogelijk zevende seizoen van The 100 in aantocht

In de toekomst kunnen we mogelijk een zevende seizoen van The 100 verwachten. Shannon Kook, de acteur die we sinds seizoen 5 zien als Jordan, heeft hoge verwachtingen voor een vervolg. “Ik denk persoonlijk dat er een zevende seizoen gaat komen, maar aan het einde van de dag heb ik daar niets over te zeggen.”


Hallmark bestelt zevende seizoen When Calls the Heart

Hallmark Channel heeft een zevende seizoen besteld van When Calls the Heart. De serie is in de Verenigde Staten momenteel toe aan zijn zesde seizoen en daarna volgt dus nog een zevende seizoen. Dat gaat wel allemaal gebeuren zonder Lori Loughlin. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het college-schandaal.


Eerste foto’s Lucifer seizoen 4 verschenen

Netflix heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een vierde seizoen van Lucifer. De eerste foto’s voor dat nieuwe seizoen zijn inmiddels naar buiten gebracht. Op de foto’s zien we onder meer Lucifer Morningstar himself voorbij komen.


Netflix heeft tip aan Our Planet-kijkers

Our Planet is de nieuwste natuurdocumentaire op Netflix. De streamingdienst heeft de kijkers nu wel een handje geholpen door aan te geven waar dierenliefhebbers wel eens emotioneel zouden kunnen worden. Op die manier kunnen echte dierenliefhebbers voorkomen dat ze zien waar dieren doodgaan door die fragmenten over te slaan.


Derde seizoen van Good Girls besteld door NBC

Het verhaal van Good Girls is nog niet ten einde. Terwijl in Amerika het tweede seizoen wordt uitgezonden, heeft NBC er al voor gekozen om de serie te vernieuwen. Een releasedatum in België voor seizoen 2 is nog niet bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: