Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Grace and Frankie • Wanna talk about it? • La Casa de las Flores

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Table read Grace and Frankie terug te kijken

Door de uitbraak van het coronavirus liggen ook de opnames van Grace and Frankie momenteel stil. Op YouTube hebben de makers en cast live de table read gedaan van de eerste aflevering van het slotseizoen. Ook heeft er een Q&A plaatsgevonden. Dat alles is hieronder terug te kijken.


Netflix start liveshow met gesprekken over mentale gezondheid

Netflix gaat via Instagram aan de slag met een nieuwe liveshow waarin gesproken wordt over de mentale gezondheid tijdens de coronacrisis. In de liveshow zullen bekende acteurs uit Netflix Originals en experts het gesprek met elkaar aangaan. Zo komen onder meer Lana Condor (To All The Boys I’ve Loved Before), Caleb McLaughlin (Stranger Things) en Alisha Boe (13 Reasons Why) voorbij. De eerste aflevering vond vannacht plaats.


Ouderlijk toezicht flink uitgebreid op Netflix

Netflix heeft zijn ouderlijk toezicht flink uitgebreid. Voorheen bestond het kinderprofiel op Netflix slechts uit het filteren van volwassen aanbod. Daar is met een update verandering in gekomen. Zo kun je nu zelfs individuele titels blokkeren.


Trailer La Casa de las Flores gelanceerd

Het slotseizoen van La Casa de las Flores is in aantocht op Netflix. Vanaf 23 april kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met het slotseizoen van de reeks. In aanloop naar de release is nu de officiële trailer gelanceerd. De trailer bekijk je alvast hieronder.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 15

La Casa de Papel is knallend de lijst met de tien meest populaire titels op Netflix in week 15 binnen gekomen. De Spaanse hitserie heeft weer heel wat kijkers aan de streamingdienst gebonden en is dan ook meteen op de eerste plek binnengekomen. Ook de documentaire over de serie is terug te vinden in de top 10.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: