Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Alfie krijgt grote rol in Emily in Paris seizoen 3, bizarre cijfers voor Bridgerton

Lucien Laviscount, voor fans van Emily in Paris beter bekend als Alfie, krijgt een grote rol in het derde seizoen van Emily in Paris. Hij is gepromoveerd tot vast gezicht. Ondertussen zet Bridgerton bizarre cijfers neer en is Single’s Inferno vernieuwd voor een tweede seizoen op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Alfie krijgt grote rol in Emily in Paris seizoen 3

Goed nieuws voor de fans van Emily in Paris. Lucien Laviscount, beter bekend als Alfie uit de Netflix Original, krijgt een grote rol in het derde seizoen van Emily in Paris. Hij is gepromoveerd tot vast gezicht in de cast. Of dat ook betekent dat Emily voor hem zal kiezen, moet in het derde seizoen blijken.


Netflix noteert bizarre cijfers voor Bridgerton seizoen 2

Netflix heeft met Bridgerton een absolute hitserie te pakken. Het tweede seizoen van de serie is nu 17 dagen te bekijken op Netflix en is in die tijd al goed voor 560,5 miljoen kijkuren. In de lijst met best bekeken Engelstalige tv-reeksen in de eerste 28 dagen na release lijkt het tweede seizoen van Bridgerton nog wel de eerste plek over te kunnen nemen. De top 5:

  1. ‘Bridgerton’, seizoen 1: 625.490.000
  2. ‘Stranger Things’, seizoen 3: 582.100.000
  3. ‘Bridgerton’, seizoen 2: 560.500.000 (na 17 dagen)
  4. ‘The Witcher’, seizoen 1: 541.010.000
  5. ‘Inventing Anna’: 511.920.000

Trailer Stranger Things seizoen 4 eindelijk verschenen

Stranger Things seizoen 4 is nu echt aanstaande en in aanloop naar de release is nu de trailer verschenen. Het vierde seizoen van Stranger Things is in twee delen geknipt. Op vrijdag 27 mei komen de eerste afleveringen, daarna gaat het verder op 1 juli.


Single’s Inferno krijgt tweede seizoen op Netflix

Single’s Inferno keert terug op Netflix. De streamingdienst heeft een tweede seizoen besteld van de Koreaanse reality serie. De serie verscheen in december 2021 voor het eerst op Netflix. Daarin reizen twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen af naar een verlaten eiland waar ze gaan uitzoeken of er liefde kan ontstaan. Een tweede seizoen komt er nu aan.


Twee series gecanceld door Netflix

Er zijn weer twee series doorgestreept door Netflix. Zowel On The Verge als Diablero zullen niet meer terugkeren voor een nieuw seizoen. De Amerikaanse en Mexicaanse serie zijn gecanceld door de streamingdienst, zo hebben de makers laten weten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?