Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames You seizoen 3 bijna afgerond, trailer Zack Snyder’s Army of the Dead

De opnames van het derde seizoen van You zijn bijna afgerond. Daarmee is de serie klaar voor een release later dit jaar. Ondertussen is ook de officiële trailer van Zack Snyder’s Army of the Dead gelanceerd. Tevens is er een veelbelovende Turkse thrillerfilm in aantocht.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames You seizoen 3 bijna afgerond

De opnames van het derde seizoen van You zijn bijna afgerond. Het is de bedoeling dat de laatste opnames later deze maand worden geschoten. Daarmee kan ook het wachten op seizoen 3 echt beginnen. Naar verwachting wordt het derde seizoen nog dit jaar uitgebracht en mogen we rekenen in de periode tussen eind september en het einde van het jaar.


Netflix lanceert trailer Zack Snyder’s Army of the Dead

Army of the Dead van Zack Snyder is in aantocht op Netflix. De film wordt op 21 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De officiële trailer bekijk je alvast hieronder. De cast voor de film wordt gevormd door Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone en Garret Dillahunt.


Verwijderalarm: Despicable Me, Aquaman en 24 andere titels op de lijst

De komende dagen zullen er weer een aantal films gaan verdwijnen van Netflix en later deze maand ook diverse series. In totaal staan er op dit moment 26 films en series op de nominatie om te verkassen.


Veelbelovende Turkse thriller serie Fatma onderweg naar Netflix

Er is een nieuwe Turkse thriller serie in aantocht op Netflix onder de naam Fatma. De serie wordt op 27 april bij de streamingdienst verwacht en de hoofdrol is voor Burcu Biricik. De serie vertelt het verhaal van een vrouw die per ongeluk een moord pleegt in haar zoektocht naar haar vermiste ex-man. Vanaf dat moment moet ze blijven moorden om te overleven. Hieronder zie je alvast de trailer.


Megaverlenging voor hitserie Bridgerton

Het verhaal van Bridgerton is nog lang niet voorbij. De serie, gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn, is namelijk vernieuwd voor liefst twee extra seizoenen. Nadat het eerste seizoen van de serie uitgroeide tot een hit, werd al snel duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Nu heeft Netflix een derde én vierde seizoen besteld. Daarmee heeft Bridgerton een megaverlenging gekregen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?