Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King • Ozark • Too Hot To Handle

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Carole Baskin niet in nieuwe aflevering Tiger King

Carole Baskin heeft aangegeven dat ze niet te zien is in de extra aflevering van Tiger King. “We zijn niet benaderd voor een nieuwe aflevering en zullen niet deelnemen als daar wel om gevraagd wordt”, liet een woordvoerder van Carole Baskin weten. Eerder werd duidelijk dat er een extra aflevering komt. Opnames daarvoor vinden al deze week plaats, waardoor we niet lang lijken te hoeven wachten op de episode.


Onduidelijkheid over vierde seizoen Ozark: “Nog niet officieel besteld”

Het is nog niet bekend of Ozark nog terugkeert voor een vierde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft nog geen groen licht gegeven voor nieuwe afleveringen. Jason Bateman vertelde: “Er is nog geen officiële bestelling gedaan voor het vierde seizoen. We leven nu op de hoop dat het gebeurt. Het is Netflix’ norm om te wachten en data te verzamelen voor de weken 2, 3 en 4 om te zien of het publiek een vierde seizoen wil. Ik denk dat we nu in die periode zitten”, aldus Bateman.


La Casa de Papel-plottwist: Is Tatiana (ex-vrouw Berlin) ook Alicia?

Het lange wachten is inmiddels beloond: seizoen 4 van La Casa de Papel staat op Netflix. Liefhebbers hebben een geliefd wapen gekregen in de strijd tegen quarantaine-verveling. Maar de strijd van De Professor en zijn bende in deze Spaanse misdaadserie verloopt juist wat stroef. En dat komt niet op de laatste plaats door de tomeloze inzet van politiecheffin Alicia Sierra. Maar is Alicia nou dezelfde persoon als Tatiana, de ex-vrouw van Berlin?


Netflix kondigt nieuwe datingshow aan

Netflix zet de laatste tijd steeds vaker in op datingshows. Zo lanceerde het onder meer Love is Blind en Back with the Ex. Binnenkort komt daar een nieuwe titel bij, want vanaf 17 april wordt Too Hot To Handle gelanceerd bij de streamingdienst. Daarin worden tien vrijgezellen in een villa gezet. Ze staan voor een hete zomer waar ze 100.000 euro aan kunnen overhouden. Dat bedrag wordt echter verlaagd zodra deelnemers fysiek contact met elkaar hebben. Zo mag er niet geknuffeld of gezoend worden en ook andere vormen van aanraking laten de hoofdprijs slinken.


Toch vijfde seizoen voor Chesapeake Shores

Even zag het ernaar uit dat Chesapeake Shores zou eindigen met een afsluitende film, maar nu is er nog beter nieuws. Chesapeake Shores wordt toch nog voorzien van een vijfde seizoen. We mogen ons dan ook opmaken voor een nieuwe reeks afleveringen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?