Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Queer Eye • When Calls the Heart

Betty Veronica Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Betty en Veronica uit Riverdale lanceren eigen sneakers

Betty en Veronica uit Riverdale zijn een samenwerking aangegaan met Keds om een eigen sneaker-lijn te starten. De twee hebben zes verschillende schoenen uitgebracht. In de Verenigde Statenzijn de schoenen al te koop voor een bedrag tussen de 59,95 en 74,95 Amerikaanse dollar. Helaas zijn de schoenen niet in België te koop.


Queer Eye-fans zijn fundraise-campagne gestart voor kandidaat

Queer Eye werd in maart voorzien van zijn derde seizoen. Fans van de serie raakten erg onder de indruk van Jess Guilbeaux. De vrouw kreeg een makeover van de Fab Five, maar dat vond één van de fans niet voldoende. Ze besloot een GoFundMe-campagne te starten waar het doel van 100.000 Amerikaanse dollar om Jess terug naar school te krijgen bijna is bereikt.


Lucifer seizoen 4 releasedatum bekend

Netflix heeft de releasedatum van Lucifer seizoen 4 bekendgemaakt. De serie is inmiddels een Netflix Original geworden en wordt op 8 mei voorzien van tien nieuwe afleveringen. Ook is een filmpje verschenen waarin we hoofdrolspeler Tom Ellis alvast zien.


When Calls the Heart zonder Loughlin verder

Lori Loughlin keert niet terug in When Calls the Heart. De serie gaat in mei verder met zijn zesde seizoen bij Hallmark Channel, maar dan wel zonder Loughlin. Zij wordt ervan verdacht 500.000 dollar betaald te hebben om haar dochters naar een universiteit te krijgen. De actrice hangt mogelijk een gevangenisstraf van twee jaar boven het hoofd.


Collega-schandaal zorgt voor uitstellen Netflix-film

Nog meer nieuws omtrent het college-schandaal houdt de gemoederen bezig. De film Otherhood met Felicity Huffman is uitgesteld. De film zou in april worden gelanceerd, maar de streamingdienst heeft besloten de film uit te stellen. Huffman gaf al toe dat ze betrokken is bij het collega-schandaal.


8 Series om naar uit te kijken in de komende maanden

Het tweede kwartaal is inmiddels in volle gang en we kunnen weer heel wat nieuwe series verwachten. Zo mogen we ons in de komende maanden onder meer verheugen op No Good Nick, Chambers, Dead To Me, The Society, The Rain seizoen 2 en Lucifer seizoen 4.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: