Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Voorproefjes Russian Doll en 365 DNI, nieuw seizoen Movistar-docu in aantocht

De trailer van het tweede seizoen van Russian Doll is verschenen. Op 20 april verschijnt het nieuwe seizoen op Netflix. Daarnaast is ook een voorproefje verschenen van de tweede film van 365 DNI en komt het derde seizoen van de Movistar-serie spoedig op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden tweede seizoen Russian Doll verschenen

We hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede seizoenv an Russian Doll komt binnenkort dan toch echt naar Netflix. Op 20 april verschijnt het tweede seizoen op Netflix. Nu zijn de eerste beelden gelanceerd met opnieuw een hoofdrol voor Natasha Lyonne. Hieronder bekijk je de trailer.


Voorproefje 365 DNI: This Day gelanceerd

De eerste beelden van het tweede deel van 365 DNI zijn een feit. Met de officiële trailer van 365 DNI: This Day krijgen we alvast een voorproefje van wat we van het tweede deel mogen verwachten. 365 DNI deel 2 staat vanaf 27 april op Netflix. In This Day keren zowel Laura als Massimo terug. Het is de vraag hoe het zal lopen tussen de twee, want er zijn kapers op de kust.


Vervolg Squid Game laat nog bijna drie jaar op zich wachten

De maker van Squid Game heeft een grote domper afgeleverd. Hwang Dong-hyuk werkt aan het vervolg van de razendpopulaire serie. Alleen daarvoor zal nog wel lang gewacht moeten worden. En met lang bedoelen we echt lang.. jaren!


Derde seizoen Movistar-serie spoedig op Netflix

 

Het derde seizoen van de Team Movistar-documentaire komt binnenkort op Netflix. De documentaire heet El Día Menos Pensado en wordt ergens deze lente op de streamingdienst verwacht. In het derde seizoen draait het om de prestaties in 2021.


Chesapeake Shores verlengd voor zesde én laatste seizoen

Tweeëntwintig weken moesten de fans van Chesapeake Shores erop wachten, nu is eindelijk de bevestiging daar. Er komt een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dit werd eerder deze week al duidelijk toen bleek dat er opnames gepland stonden. Tegelijkertijd heeft Hallmark ook slecht nieuws: de serie stopt!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?