Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton-ster sloeg gigantisch bedrag af, BAFTA Film Awards bekend

Recent werd bekend dat Regé-Jean Page niet te zien is als Simon Bassett in Bridgerton seizoen 2. De acteur gaat aan de slag met andere projecten, maar blijkt een fors bedrag aangeboden te hebben gekregen om behouden te blijven voor de Netflix Original. Daarnaast zijn de BAFTA Film Awards uitgereikt en is de officiële trailer van The Woman in the Window verschenen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bridgerton-ster sloeg gigantisch bedrag af

De makers van Bridgerton hebben er alles aan gedaan om Regé-Jean Page te behouden voor het tweede seizoen van de serie. De makers zouden hem een bedrag van 50.000 euro per aflevering hebben geboden voor een kleine rol in seizoen 2. Page heeft dat aanbod geweigerd zodat hij zich kan focussen op zijn filmcarrière.


Drie Bafta Film Awards voor Netflix

De Bafta Film Awards hebben afgelopen weekend plaatsgevonden. Nomadland werd de grote winnaar van het weekend, maar ondertussen waren er ook prijzen voor Netflix-titels. Mank won de award voor Production Design en Ma Rainey’s Black Bottom pakte prijzen in de categorieën Costume Design en Make Up & Hair.


Melinda Monroe twijfelde aan Virgin River en miste hoofdrol bijna

Alexandra Breckenridge had de rol van Melinda Monroe in Virgin River bijna gemist. De actrice dacht er namelijk meermaals over na om te stoppen met acteren. Ze wilde zich namelijk focussen op een andere carrière. Gelukkig voor ons is dat niet gebeurd, want dan had de romantische dramaserie er toch heel anders uitgezien.


Netflix lanceert eerste trailer The Woman in the Window

The Woman in the Window is in aantocht op Netflix. De film, waarin het draait om Anna Fox (Amy Adams), wordt op 14 mei op Netflix verwacht. De film draait om een vrouw die zich het veiligst voelt als ze de wereld door haar raam bekijkt.Totdat de familie Russell in het huis tegenover haar komt wonen en ze iets onvoorstelbaars ziet. Maar de vraag is: wat is er echt gebeurd?


Eerstvolgende Riverdale-aflevering pas over drie maanden

De fans van Riverdale moeten de aankomende periode op een houtje bijten. De serie kent namelijk een bizar lange midseason break. Wanneer het hoogzomer is zal het vijfde seizoen namelijk pas verder gaan.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?