Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King • Logan Williams • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Makers verwijderden extreme scène uit Tiger King

De nieuwe true crime-documentaire Tiger King is de laatste tijd veelbesproken. De serie toont bizarre beelden, maar niet alle beelden zijn gebruikt voor de documentaire. Zo blijkt een extreme scène uit de documentaire verwijderd te zijn. Daarin schoot Joe Exotic een paard dood, sneed hem vervolgens in stukjes en gaf het als voer aan zijn tijgers. Ook zou uit uitspraken van Joe Exotic gebleken zijn dat hij een racist is.


Eerste beelden musicalaflevering Riverdale verschenen

De eerste foto’s van de musicalaflevering van Riverdale seizoen 4 zijn verschenen. Zodra de serie op 15 april terugkeert bij The CW en een dag later wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix, kunnen we direct aan de slag met de musicalaflevering. In de musical van dit jaar maken we ook kennis met de band van Archie, bestaande uit Archie, Veronica, Betty, Kevin en Jughead. Alle foto’s zie je op TV Line.

Riverdale musical


Tiger King krijgt vervolgaflevering op Netflix

Wie dacht dat het verhaal van Tiger King voorbij was, heeft het mis. De true-crime documentaire van Netflix is de afgelopen tijd veelvuldig bekeken én besproken. Daarnaast heeft de actualiteit nieuwe zaken aan het licht gebracht en er komt dan ook een vervolgaflevering.


Zestienjarige acteur uit The Flash en When Calls The Heart overleden

Verschrikkelijk nieuws: de zestienjarige acteur Logan Williams is op donderdag overleden. De acteur was te zien als de jonge Barry Allen in The Flash en had een rol te pakken in When Calls the Heart. Zijn doodsoorzaak is nog niet bekend. Sterren uit de series zijn verslagen door het plotselinge overlijden van Williams.

“Gebroken door het overlijden van Logan Williams die Miles Montgomery speelde in verschillende seizoenen van When Calls The Heart”, valt te lezen bij een post van Erin Krakow. “Logan was een prachtig, warm en getalenteerde jongeman. Hij kon ons altijd aan het lachen maken. Ik weet zeker dat er een mooie toekomst voor hem in zat.”


Netflix kondigt tienerserie Outer Banks aan

Netflix heeft met Outer Banks een gloednieuwe tienerserie aangekondigd. De reeks wordt nog deze maand gelanceerd op de streamingdienst en is een ware thrillerserie. Het draait om een groep jongens die lucht hebben gekregen van het bestaan van een schat. Ze openen de jacht erop.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?