Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Spaanse series • AirPlay

You Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast You seizoen 2 verder uitgebreid

De cast van You seizoen 2 is weer verder uitgebreid. In het tweede seizoen van de populaire serie gaan we ook Melanie Field en Magda Apanowicz zien in terugkerende rollen. Magda heeft de rol gekregen van Sandy, een vrouw die Joe van vroeger kent. Field speelt Sunrise, een blogger die een peuter opvoedt.


Twee nieuwe Spaanse projecten op Netflix

Netflix werkt aan twee nieuwe Spaanse projecten De streamingdienst heeft al grote successen geboekt met onder meer Elité en binnenkort is het de beurt aan twee nieuwe series. Het eerste project is El Inocente, gebaseerd op de zwarte roman van Harlan Coben met in totaal acht afleveringen. Het tweede project is The Favorites of Midas, gebaseerd op de korte verhalen van Jack London. Laatstgenoemde telt zes afleveringen.


Beyoncé-docu Homecoming onderweg naar Netflix

Netflix hefet een gloednieuwe documentaire over Beyoncé aangekondigd. Het gaat om een documentaire waarin haar optreden op het Coachella festival in 2018 belicht wordt. Ze schreef daar geschiedenis door als eerste vrouwelijke headliner met een donkere huidskleur op het evenement te staan.


Apple Airplay ondersteuning gestopt

Apple AirPlay wordt niet langer ondersteund door Netflix. De streamingdienst heeft een punt gezet achter de ondersteuning en dat heeft naar verluidt te maken met de hoeveelheid verschillende AirPlay-apparaten. Daardoor kon Netflix niet meer de optimale ervaring bieden die het graag wilde. “Airplay wordt niet langer ondersteund voor gebruik met Netflix wegens technische beperkingen”, vertelt de dienst zelf.


Nieuwe animatie-serie voor volwassenen besteld

Netflix werkt aan een nieuwe animatie-serie bedoeld voor volwassenen. Het gaat om Q-Force, een serie waarin het draait om een knappe geheime agent en zijn team van LGBTQ-superspionnen. Slaagt het team erin om zichzelf te bewijzen? De serie is van de hand van Gabe Liedman en Mike Schur.


Vier wekelijkse series een maand stil

De komende tijd hoeven we van vier wekelijkse series even geen nieuwe afleveringen te verwachten. Arrow, Dynasty, Riverdale en The Flash liggen allemaal stil. De meeste series keren aan het eind van de maand terug voor nieuwe episodes.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: