Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Santa Clarity Diet • Star Trek • Alexa & Katie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner denkt al na over Santa Clarita Diet seizoen 3

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet is recent verschenen op Netflix en daardoor is de focus van showrunner Victor Fresco al verlegd naar een nieuw seizoen. Een derde campagne van de zombie komedie is er nog niet besteld door Netflix, toch is Fresco al bezig met nieuwe afleveringen. Hij laat aan The Hollywood Reporter weten dat het verhaal van de Hammonds nog niet voorbij is en hij nog heel veel verhalen wil vertellen hoe het verder gaat het met mysterieuze koppel.


Onderzoek wijst uit: Huisdieren zijn beste bingepartners

Volgens een nieuw onderzoek dat door Netflix naar buiten is gebracht, vinden de meeste mensen hun huisdieren de beste bingepartners tijdens het TV kijken. Want zeg nu zelf, met iemand anders een serie kijken heeft nadelen. Liefst 58% van de ondervraagden vinden hun huisdier dan ook de perfecte bingepartner.


Nieuwe captain in Star Trek: Discovery

Anson Mount zal in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery de rol gaan vertolken van captain Christopher Pike. De CBS-serie, die bij ons te zien is op Netflix, zal deze maand beginnen met de opnames. Pike was ook te zien in de originele serie van Star Trek, Discovery speelt zich in de periode voor dit verhaal af. Captain Pike leidde het iconische schip voor James T. Kirk het roer overnam.


Razendsnel tweede seizoen Alexa & Katie

Netflix heeft slechts twee weken nodig gehad om te besluiten om Alexa & Katie terug te laten keren voor een tweede seizoen. De tienerserie verscheen eind maart en nu is via Twitter gecommuniceerd dat er een tweede campagne zal verschijnen. Op het moment dat de twee vriendinnen naar high school gaan wordt Alexa erg ziek. Ze is dan ook bang om zich te tonen op haar nieuwe school, maar samen met vriendin Katie slaat ze zich er doorheen.


Everything Sucks! keert niet terug voor tweede seizoen

Vrij verrassend heeft Netflix ervoor gekozen om niet verder te gaan met Everything Sucks! Deze dramakomedieserie die ons terug nam naar de jaren negentig werd in februari goed ontvangen, toch is er na één seizoen al een punt achter gezet. Het eerste seizoen werd positief ontvangen en heeft op IMDb dan ook een 7,7 na ruim zevenduizend stemmen. Toch heeft Netflix besloten om geen tweede seizoen te laten maken.


Derde seizoen Bill Nye komt in mei

Het derde seizoen van Bill Nye Saves the World is in aantocht. Talkshowhost en wetenschapper Bill Nye nodigt opnieuw experts en beroemdheden uit om samen in zijn lab te onderzoeken hoe wetenschap ons dagelijks leven bepaalt. De trailer van het nieuwe seizoen is verschenen en op 11 komen de episodes op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: