Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Love Wedding Repeat • Tigertail • Hollywood

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix kondigt romcom Love Wedding Repeat aan

Netflix heeft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd. Vanaf 10 april kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Love Wedding Repeat. We zien dezelfde bruiloft op verschillende manieren verlopen. Ondertussen moet de broer van de bruid zien om te gaan met lastige gasten, losbandige chaos en mogelijke romances.


Maker Master of None werkt aan Tigertail

Alan Yang, een van de makers van Master of None, werkt aan een nieuwe titel voor Netflix. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe dramafilm Tigertail. Daarin volgen we een Taiwanese arbeider die op zoek is naar een beter leven. Hij jaagt de Amerikaanse droom na. Het wordt een moeilijke reis, zo blijkt al snel.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in maart

De winnaars van maart zijn vooral in de seriecategorieën zeer overtuigend. De nieuwe serie die er als zoete koek in ging bleek The Letter for the King te zijn. De losse vertolking van het boek van Tonke Dragt. Ook deden de Spaanse titels opnieuw goede zaken.


Eerste beelden Hollywood van Ryan Murphy verschenen

Vanaf 1 mei kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuwe titel van Ryan Murphy. In de serie draait het om een groep acteurs en filmmakers net na de Tweede Wereldoorlog. Ze proberen koste wat het kost om het te maken. In de serie is onder meer een rol voor Jim Parsons uit The Big Bang Theory. De eerste foto’s zijn inmiddels gelanceerd.


Netflix maakt releasedatum The Last Dance over Michael Jordan bekend

Netflix heeft eindelijk meer bekendgemaakt over de nieuwe sportdocumentaire The Last Dance. Daarin nemen we een kijkje in het leven van Michael Jordan in de tijd dat hij nog speelde voor Chicago Bulls. De serie gaat op 20 april van start op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?