Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe film maker Squid Game, eerste beelden slotseizoen Summertime

De maker van Squid Game gaat aan de slag met een nieuwe film voor Netflix. De film wordt nog gewelddadiger dan Squid Game. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van het slotseizoen van Summertime en zijn de opnames van The Witcher seizoen 3 van start gegaan.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe film van de maker van Squid Game

Hwang Dong-hyuk, de bedenker en regisseur van Squid Game, gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe titel. De Squid-Game maker heeft Killing Old People Club aangekondigd. De film wordt omschreven als nóg gewelddadiger dan Squid Game. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.


Eerste beelden slotseizoen Summertime verschenen

Goed nieuws voor de fans van Summertime. De eerste beelden van het slotseizoen zijn eindelijk verschenen. Vanaf 4 mei kunnen we op Netflix aan de slag met het laatste seizoen van de serie. In Summertime draait het om twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf die verliefd worden tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.


Undercover gaat terug in de tijd met Ferry de Serie

Na drie maanden van stilte is er eindelijk goed nieuws over Undercover. Een vierde seizoen is (vooralsnog?) niet aangekondigd, wel wordt er gewerkt aan een nieuwe reeks. De film Ferry krijgt namelijk een vervolg in de vorm van een serie. Met de duidelijke titel Ferry: De Serie.


Opnames The Witcher seizoen 3 van start

Goed nieuws voor de fans van The Witcher! De opnames van het derde seizoen van de serie zijn eindelijk van start gegaan. Dat werd door middel van onderstaande Instagram-post bekendgemaakt. Een releasedatum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend.


Verwijderalarm: Korte lijst met vooral vertrekkende series

Het Netflix Verwijderalarm is in lange tijd niet zo kort geweest. De titels zijn namelijk dit keer precies op twee handen te tellen. Tien stuks staan er op de nominatie, bijna allemaal series.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

x

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?