Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Documentaire Kanye West, The Circle USA seizoen 2 onderweg

Kanye West krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. Daarin krijgen we niet eerder vertoonde beelden te zien van de veelzijdige muzikant. Ook werd meer bekend over het tweede seizoen van The Circle USA en is het eerste project van Harry en Meghan voor Netflix bekend.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eigen Netflix-documentaire voor Kanye West

Kanye West krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. Daarin wordt zowel het leven als de carrière van Kanye belicht. Voor de serie zijn nog nooit eerder vertoonde beelden bewaard. In de documentaire staat onder meer het overlijden van Kanye’s moeder Donda centraal en zijn overstap naar de modewereld. De documentaire is naar verwachting aan het einde van dit jaar te zien op Netflix.


The Circle: USA seizoen 2 in aantocht op Netflix

De lancering van het tweede seizoen van The Circle USA staat voor de deur. Vanaf 14 april kunnen we beginnen aan het nieuwe seizoen en op 5 mei is het tijd voor de finale. Met onderstaande video krijgen we alvast een beeld van de deelnemers aan seizoen 2. “Dit seizoen is nog beter, met meer wendingen en verrassingen. Een nieuwe groep deelnemers deinst er niet voor terug om te chatten, te flirten, vriendschappen te sluiten en elkaar vervolgens te verraden in de strijd om de ultieme geldprijs voor de beste influencer.”


Verwijderalarm: Vlaamse crime serie en topfilms vertrekken

Het Netflix Verwijderalarm is ditmaal overzichtelijk. Er staan namelijk twaalf films en series op de nominatie om te vertrekken. Daarbij ook een zeer goed ontvangen Vlaamse crimeserie. Op de laatste dag van april gaat 13 Geboden namelijk verdwijnen van Netflix.


Eerste project Harry en Meghan voor Netflix bekend

Harry en Meghan gaan met meerdere projecten aan de slag voor Netflix. Inmiddels hebben de twee groen licht gekregen voor hun eerste project. Het gaat om een documentaire over de Invictus Games. Prins Harry is al sinds de start in 2014 betrokken bij het toernooi. In de serie Heart of Invictus volgen we een groep deelnemers van over de hele wereld. Het zijn allemaal gewezen millitairen met blijvend letsel. Ze bereiden zich voor op de komende editie van het sportevenement.


Hoofdrolspeler Trace verlaat Chesapeake Shores

Een zwarte dag voor de fans van Chesapeake Shores. Acteur Jesse Metcalfe heeft namelijk besloten om te stoppen met de serie. Het vijfde seizoen wordt de komende maanden opgenomen en daarin zal Trace Riley, het personage dat Metcalfe speelt, afscheid nemen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?