Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Love is Blind • Tiger King • Brews Brothers

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zo meld je je aan voor nieuw seizoen Love is Blind

Ben jij op zoek naar de ware liefde? Mogelijk kan Netflix je daar een handje mee helpen. De aanmeldprocedure van het tweede seizoen van Love is Blind is namelijk van start gegaan en ook jij kunt je aanmelden, want voor de realityserie wordt gezocht naar een internationale mix van kandidaten. Opgeven kan via de officiële website door 53 vragen te beantwoorden.


Carole Baskin reageert op aantijgingen in Tiger King

Caroline Baskin heeft in een interview gereageerd op de documentaire Tiger King. In de serie draait het vooral om Joseph Maldonado-Passage, maar ook haar privéleven komt aan bod. Zo wordt onder meer gerept over de man van Baskin. Zo zou ze betrokken zijn bij de dood van Don Lewis, die in 1997 verdween en in 2002 dood werd verklaard. “De serie presenteert dit zonder waarheid of geeft me niets een de kans om voor publicatie de absurde beweringen te weerleggen. Ze gaven niets om de waarheid. De onsmakelijke leugens zijn beter om kijkers te krijgen.”


Terugkeer Riverdale en The Flash uitgesteld

De uitbraak van het coronavirus gaat nu ook steeds meer series op Netflix parten spelen. Zo schreven we eerder deze week al dat het seizoen van The Flash wordt ingekort omdat nog niet alle afleveringen waren opgenomen en nu blijkt zowel The Flash als Riverdale ook pas later terug te keren dan eerder gedacht.


Trailer Brews Brothers verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Brews Brothers gelanceerd. De serie wordt een nieuwe sitcom van Netflix waarin het draait om de twee van elkaar vervreemde broers Wilhelm Rodman (Alan Aisenberg) en Adam Rodman (Mike Castle). Nu willen ze samen gaan werken om een brouwerij te runnen, maar komt dat wel goed samen?


Netflix annuleert V Wars en October Faction

Netflix heeft een punt gezet achter twee van zijn series. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat er geen vervolgseizoenen worden besteld van V Wars en October Faction. Daarmee komt er een einde aan de twee dramaseries die maar één seizoen hebben geduurd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?