Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Cast en eerste beelden The Ultimatum, reden scheiding Joe Exotic bekend

Netflix heeft de cast en de eerste beelden van The Ultimatum: Marry or Move On onthult. Daarin volgen we zes verschillende koppels die voor een allesbepalende keuze staan. Ondertussen is duidelijk waarom Joe Exotic wilde scheidde, terwijl Netflix samen werkt om een documentaire over de Tour de France van de grond te krijgen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast en eerste beelden The Ultimatum verschen

Netflix heeft de cast en de eerste beelden van The Ultimatum: Marry or Move On onthult. Daarin volgen we zes verschillende koppels over de duur van acht afleveringen. Bij alle koppels is het de vraag: trouwen of doorgaan naar een ander. Een van de partners wil graag trouwen, terwijl de ander dat nog niet hoeft. The Ultimatum: Marry or Move On verschijnt op 6 april op Netflix.


Reden scheiding Tiger King-Joe Exotic bekend

Joe Exotic heeft werk gemaakt van zijn scheiding. Na zijn breuk met Dillon Passage heeft Joe de scheiding nu eindelijk echt in gang gezet. Inmiddels is de reden bekend. Hij heeft namelijk een nieuwe vriend. Het gaat om John Graham die eerder werd veroordeeld voor inbraak en wapenbezit.


Chesapeake Shores verlengd voor zesde én laatste seizoen

Tweeëntwintig weken moesten de fans van Chesapeake Shores erop wachten, nu is eindelijk de bevestiging daar. Er komt een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dit werd eerder deze week al duidelijk toen bleek dat er opnames gepland stonden. Tegelijkertijd heeft Hallmark ook slecht nieuws: de serie stopt!


Netflix werkt samen voor Tour de France docu

Dat Netflix een documentaire krijgt over de Tour de France, is al een aantal weken bekend. Nu is nok duidelijk geworden dat de acht afleveringen worden gemaakt in samenwerking met France Télévisions. In de documentaire kijken we mee met acht deelnemende teams tijdens de voorbereiding tot aan de finishlijn.


Einde Ozark komt sneller dan gedacht: Seizoen 4B dit voorjaar al op Netflix

Het laatste deel van Ozark komt veel sneller naar Netflix dan verwacht. Zoals in de teaser van de releasedatum ook wordt vermeld: The end arrives sooner than you think. Eind april komt Ozark seizoen 4B namelijk al op Netflix. De trailer is nu ook gelanceerd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

x

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?