Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames The Witcher afgerond, ontwikkelingen Unsolved Mysteries

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn inmiddels afgerond. Daarnaast zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom een zaak uit Unsolved Mysteries. Het gaat om die van Lester Eubanks. Ook is er door Netflix een nieuwe horrorfilm aangekondigd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Witcher seizoen 2 afgerond

We mogen ons eindelijk opmaken voor het tweede seizoen van The Witcher. De opnames van seizoen 2 van de Netflix Original zijn inmiddels namelijk volledig afgerond. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde daarover: “We hebben op een aantal ongelooflijke locaties geschoten. Daarbij vermeldde hij onder meer Fountains Abbey, Hodge Close en Frensham Ponds. Wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk.


Ontwikkelingen in Unsolved Mysteries zaak

De zaak Lester Eubanks uit Unsolved Mysteries: Death Row Fugitive gaat misschien dan toch nog opgelost worden. De 77-jarige Lester Eubanks zou zich namelijk nog in de regio van Los Angeles bevinden. Meerdere keren is Eubanks gespot op foto’s, waaronder bij een voormalige fabriek in Gardena. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd te worden tot Eubanks gepakt wordt.

Lees alles over Lester Eubanks


Simon Basset keert niet terug in Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2 zal het zonder Simon Basset moeten doen. Dit personage zal namelijk niet terugkeren in de serie. Dit heeft Bridgerton zelf bekendgemaakt en daarnaast liet acteur Regé-Jean Page ook weten dat hij er altijd vanuit ging maar één seizoen onderdeel uit te maken van de serie.


Things Heard & Seen komt naar Netflix

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Things Heard & Seen. De horrorfilm met Amanda Seyfried in de hoofdrol wordt op 29 april gelanceerd. De film neemt ons mee naar het verhaal van een stel uit Manhattan dat verhuist naar een historisch plaatsje in de Hudson Valley. Ze ontdekken dat hun huwelijk een duistere kant heeft die net zo sinister is als de geschiedenis van het nieuwe huis.


Goede hoop voor tweede seizoen Bodyguard

Alhoewel het al lange tijd stil is rondom Bodyguard, is er nu toch weer hoop voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de Britse serie verscheen in het najaar van 2018 bij BBC en kwam later ook op Netflix. Sindsdien werd er meerdere keren gesproken over een vervolg, maar het hoge woord bleef tot op heden uit. Uitvoerend producent Simon Heath blijkt de hoop nog niet te hebben opgegeven.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?