Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Umbrella Academy • Little Britain • Castlevania

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Produtie Umrella Academy gaat gewoon door

Veel producties van Netflix liggen momenteel stil vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dat geldt niet voor The Umbrella Academy. De productie gaat nog altijd door, zo heeft showrunner Steve Blackman bekendgemaakt. “Zelfs corona kan een Umbrella Academy mix niet stoppen”, schreef hij op Instagram. Daarbij plaatste hij een sneak peek voor het nieuwe seizoen.


Gaat Little Britain verder op Netflix?

Netflix doet pogingen om Little Britain naar zijn streamingdienst te halen. Netflix zou al gesprekken voeren met Matt Lucas en David Walliams. “Het zou kunnen gebeuren”, benadrukt Lucas dan ook. “We zouden Little Britain graag nog een keer terugbrengen, in wat voor vorm dan ook. Maar we zijn nog erg druk met andere dingen.” Voorheen was Little Britain te zien bij BBC.


El Professor en Tokio bespreken La Casa de Papel seizoen 4

Het wachten op La Casa de Papel is bijna voorbij. Het vierde seizoen wordt op 3 april in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In aanloop naar de lancering van het nieuwe seizoen hebben Álvaro Morte (El Professor) en Úrsula Corberó (Tokio) zich alvast uitgelaten over het seizoen.


Castlevania vernieuwd voor vierde seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Castlevania. Nadat op 5 maart 2020 het derde seizoen van de anime-serie verscheen op Netflix, is nu al duidelijk dat we ons op mogen maken voor een vierde seizoen. Een releasedatum voor het vierde seizoen is nog niet bekend, maar met onderstaande Tweet werd wel aangekondigd dat er een seizoen 4 gaat komen.


Messiah na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor de thrillerserie Messiah. Netflix heeft besloten om na één seizoen de stekker uit de serie te trekken. Dat terwijl Messiah, met de Belg Mehdi Dehbi in de hoofdrol, goed werd ontvangen. Het coronavirus lijkt dan ook een rol gespeeld te hebben in de annulering.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?