Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 14 2017

Iron Fist Marvel Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix ondertiteling verbeteren én daarvoor betaald worden

Het aanbod op Netflix groeit wereldwijd ontzettend hard en al deze titels moeten ook voorzien worden van ondertiteling. Dit kost Netflix steeds meer moeite en dat gaat soms ten koste van de kwaliteit van de  ondertiteling. Deze foutjes kunnen wel doorgegeven worden aan Netflix, maar de streamingdienst wil de ondertiteling verder professionaliseren. Daarom is Netflix op zoek naar vertalers. Na het succesvol afleggen van een online test kan er tegen een vergoeding vertaald worden.


Top-5 van maart 2017 op Netflix

Iedere dag verschijnen er nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Soms zoveel dat je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Door de maand heen tippen we je al via One To Watch, met deze maand The Good Wife, Belle en het Beest, Iron Fist, The Originals en 13 Reasons Why. Aan het einde van iedere maand maken we een top-5 van titels die in de afgelopen maand zijn verschijnen. Vijf tips die we je absoluut aanraden om te kijken! Met nu de top-5 van maart 2017.


Ouderwets naar muziek Stranger Things luisteren

Het tweede seizoen van Stranger Things laat nog wel even op zich wachten, maar ondertussen we ons al wel vermaken met de kenmerkende muziek van de serie. Dit was één van de successen van de serie en daar wordt nu ook op ingespeeld. Michael Stein en Kyle Dixon van de electronische band S U R V I V E hebben een vinylbox samengesteld met nummers van Stranger Things. De box bestaat uit 36 platen. Vanaf 14 juli is de vinylbox van Stranger Things te koop.


Trailer van Girlboss vrijgegeven

Het eerste seizoen van Girlboss komt in april naar Netflix. De serie bestaat uit dertien afleveringen van telkens een half uur. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek #Girlboss over het leven van Sophia Amoruso. Amoruso schreef dit zelf over haar opmars als oprichtster van het modemerk Nasty Gal. Het eerste seizoen verschijnt op 21 april 2017 en de trailer is inmiddels ook verschenen.


Iron Fist kent vliegende start onder bingewatchers

De reacties op de vierde Marvel-serie op Netflix zijn gemengd, toch wordt Iron Fist wel gretig bekeken. Uit een analyse van 7Park Data blijkt dat Iron Fist zeer populair is onder de bingewatchers. Ruim 54 procent van de kijkers van Iron Fist keek drie of meer afleveringen achter elkaar, terwijl de andere series op Netflix van een uur gemiddeld een binge score van 46.9% hebben.


The Defenders komen eraan; lanceringsdatum bekend

Meer nieuws over Iron Fist. Darevevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist komen deze zomer samen om Hell’s Kitchen een veilige plaats te maken. In Marvel’s The Defenders zullen de vier Defenders aan de slag moeten om af te rekenen met het kwaad. Netflix en Marvel hebben een releasedatum bekendgemaakt want op 18 augustus 2017 is het zover. Jessica Jones sloeg ons naar dat antwoord.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?