Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Patriot Act • Angry Birds • #blackAF

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Patriot Act with Hasan Minhaj vertraagd

De terugkeer van Patriot Act with Hasan Minhaj laat langer op zich wachten dan eerder gedacht. Werd eerder nog gemeld dat we vanaf 29 maart weer wekelijks aan de slag konden met nieuwe afleveringen, is nu duidelijk geworden dat die releasedatum niet gehaald wordt. Dat heeft alles te maken met de coronacrisis. Een nieuwe datum is nog onduidelijk.


Nieuwe Angry Birds-serie komt naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd over de Angry Birds. In Angry Birds: Summer Madness worden we meegenomen met de avonturen van Red, Bomb, Chuck en een aantal nieuwe vogelvrienden. De serie gaat in 2021 van start op Netflix en telt veertig afleveringen van elk elf minuten.


Teaser van eerste Belgische Netflix-serie Into the Night

De eerste Belgische Netflix Original Serie zal dit jaar nog verschijnen op de streamingdienst. Netflix heeft nu dan ook de eerste beelden getoond van Into the Night. En dat belooft direct vuurwerk.


Nieuwe familie sitcom #blackAF aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe familie sitcom aangekondigd voor zijn streamingdienst. Vanaf 17 april kunnen we in één keer aan de slag met het eerste seizoen van #blackAF, afkomstig van Kenya Barris die eerder verantwoordelijk was voor Black-ish. Bij de aankondiging wordt gemeld dat Barris een totaal andere kijk op het genre familie-sitcom heeft ontwikkeld en dat gaan we zeker terugzien. Barris speelt in de serie een gefictionaliseerde versie van zichzelf.


Extra Verwijderalarm: 46 titels gaan niet mee naar april

Het aangekondigde extra Netflix Verwijderalarm is er met een lijst aan voornamelijk films die in april niet meer te zien zullen zijn op de streamingdienst. Het gaat in totaal om 46 films, series en documentaires.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: