Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Groen licht voor Vlaamse series, nieuw castlid voor Snowpiercer

Er komen nog meer Vlaamse en Nederlandse series naar Netflix. Er zouden al een handvol project toegezegd zijn. Ondertussen is er ook een nieuw castlid bekend voor Snowpiercer seizoen 4 en heeft Gillian Anderson een first-look deal getekend met Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Groen licht voor nieuwe Vlaamse series

Er komen nog meer Vlaamse en Nederlandse series naar Netflix. Antoinette Beumer, director Original Series Benelux, heeft al een handvol projecten toegezegd. Veel informatie wil ze daar nog niet over geven, maar er komt in ieder geval het één en ander aan. Momenteel kunnen we op Netflix al kijken naar Undercover en Ares uit Nederland/België. Binnenkort komt daar Dirty Lines bij.


Nieuw castlid voor Snowpiercer seizoen 4 bekend

Het derde seizoen van Snowpiercer is inmiddels volledig online verschenen. Nu alvast zijn de ogen gericht op het vierde seizoen. De productie daarvan ging afgelopen maandag van start met een nieuw castlid. Het gaat om Clark Gregg, die eerder te zien was in Agents of S.H.I.E.L.D., The Avengers en Thor.


Chesapeake Shores verlengd voor zesde én laatste seizoen

Tweeëntwintig weken moesten de fans van Chesapeake Shores erop wachten, nu is eindelijk de bevestiging daar. Er komt een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dit werd eerder deze week al duidelijk toen bleek dat er opnames gepland stonden. Tegelijkertijd heeft Hallmark ook slecht nieuws: de serie stopt!


Gillian Anderson tekent first-look deal met Netflix

Gillian Anderson heeft een bijzondere deal gesloten met Netflix. De actrice, bekend van onder meer The X-Files, heeft meer in haar mars dan acteren. Zo is ze nu met Netflix een first-look deal aangegaan. Daarvoor gaat ze nieuwe series produceren.


Einde Ozark komt sneller dan gedacht: Seizoen 4B dit voorjaar al op Netflix

Het laatste deel van Ozark komt veel sneller naar Netflix dan verwacht. Zoals in de teaser van de releasedatum ook wordt vermeld: The end arrives sooner than you think. Eind april komt Ozark seizoen 4B namelijk al op Netflix. De trailer is nu ook gelanceerd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?