Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Gigantisch bedrag voor Knives Out, nieuwe Franse films en series

Netflix heeft een gigantisch bedrag neergeteld voor de rechten van de vervolgfilms van Knives Out. Het zou gaan om twee films. Daarnaast is er een rits aan nieuwe Franse films en series aangekondigd en heeft Netflix een deal gesloten met de maker van Spenser Confidential.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix betaalt gigantisch bedrag voor vervolgfilms Knives Out

Netflix heeft een gigantisch geldbedrag neergeteld voor de rechten van de vervolgfilms van Knives Out. De streamingdienst zou volgens verschillende bronnen liefst 450 miljoen dollar betalen. Regisseur Rian Johnson gaat opnieuw met de films aan de slag terwijl Daniel Craig terugkeert voor de hoofdrol. De rest van de cast zien we zeer waarschijnlijk niet terug.


Netflix kondigt nieuwe Franse films en Franse series aan

Netflix heeft een hele rits aan nieuwe Franse films en series aangekondigd. In de komende tijd lanceert de streamingdienst verschillende actiefilms en dramaseries. Wat betreft films gaat het om A Tombeau Ouvert, een vervolg op Lost Bullet en On The Other Side of the Tracks met Omar Sy in de hoofdol. De series zijn The 7 Lives of Lea en Bendo.


Releasedata Sky Rojo en Quién Mató a Sara? seizoen 2 bekend

Goed nieuws voor de fans van Spaanstalige series. Netflix lanceerde deze maand zowel het eerste seizoen van Sky Rojo als van Quién Mató a Sara?. Van beide titels werd meteen duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen en daarvan zijn nu de releasedata bekendgemaakt. Zowel Sky Rojo als Quién Mató a Sara krijgt al razendsnel nieuwe afleveringen op Netflix.


Maker Spenser Confidential sluit exclusieve deal met Netflix

Peter Berg is een deal aangegaan met Netflix. Na het succes van Spenser Confidential gaat de maker nu aan de slag met een first-look deal met Netflix. De streamingdienst krijgt voortaan dan ook de eerste mogelijkheid om er met de titels van Berg vandoor te gaan.


Releasedatum Lucifer seizoen 5B bekend

We hebben er even op moeten wachten, maar we weten eindelijk wanneer we aan de slag kunnen met de resterende afleveringen van Lucifer seizoen 5. De laatste afleveringen van het vijfde seizoen worden namelijk op 28 mei gelanceerd. Dat heeft Netflix bekendgemaakt.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?