Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Daredevil • She-Ra • Stranger Things

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Daredevil binnenkort weer te zien?

Daredevil is binnenkort mogelijk eindelijk weer te zien. In 2018 werden alle Marvel-series door Netflix geannuleerd, maar tegelijkertijd was er ook een deal waardoor Marvel twee jaar geen films en series over de superhelden mocht maken. Aan die twee jaar komt nu bijna een einde. Mogelijk zien we Daredevil dan ook al in Spider-Man 3. Zo gaat het gerucht dat Matt Murdock aan de slag gaat om Peter Parker te verdedigen.


Releasedatum slotseizoen She-Ra en de Power-prinsessen bekend

Netflix heeft de releasedatum van het slotseizoen van She-Ra en de Power-prinsessen bekendgemaakt. Nog één keer keert de serie terug voor gloednieuwe afleveringen. De nieuwe afleveringen verschijnen op 15 mei online op Netflix. “Ik voel me heel gelukkig, omdat we vanaf het begin wisten hoeveel afleveringen er besteld waren.”


Netflix Party laat je samen films en series kijken

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en alle maatregelen die genomen zijn, is het momenteel onmogelijk om even een film- of serie-avond te organiseren met vrienden. Gelukkig is er nu echter toch en manier om samen met een vriend of vriendin naar een Netflix-titel te kijken en deze samen te bespreken. Dat kan met Netflix Party.


Cast Stranger Things in de Carpool Karaoke

Nu de opnames van het vierde seizoen van Stranger Things stil liggen, betekent dat niet dat we momenteel helemaal niet van de sterren kunnen genieten. De hoofdrolspelers van de serie namen recent namelijk een Carpool Karaoke op waarmee ze liedjes zingen met een knipoog naar de jaren ’80. Hieronder vind je alvast een preview. De special is te zien op Apple TV.


Verwijderalarm: Coco en thrillers voeren de lijst aan

Het Netflix Verwijderalarm zal de aankomende dagen nog verder worden aangevuld met een update. We naderen tenslotte het einde van de maand en dan lopen traditiegetrouw de meeste licenties af. Voor nu is er al een flinke lijst met nieuwe films bekend waar we afscheid van moeten gaan nemen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: