Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Homeland • The Protector

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Acteur uit Russian Doll in tweede seizoen You

De cast voor het tweede seizoen van You krijgt steeds meer vorm. Zo werd in de afgelopen weken al naar buiten gebracht dat onder meer Robin Lord Taylor en Victoria Pederetti een rol hadden in het tweede seizoen. Nu is duidelijk geworden dat ook Charlie Barnett, bekend als Alan Zaveri uit Russian Doll, te zien is in seizoen 2 van You. Hij heeft de rol van Gabe te pakken, de beste vriend van de nieuwe liefde van Joe: Love.


Man van Claire Danes in slotseizoen Homeland

Op 1 april wordt het zevende seizoen van Homeland toegevoegd aan Netflix in België. Daarna komt er nog één laatste seizoen van de serie. Voor het achtste en laatste seizoen van de reeks is duidelijk geworden dat Hugh Dancy een rol krijgt. Hij is de man van hoofdrolspeelster Claire Danes en kruipt voor Homeland in de rol van John Zabel.


Ricky Gervais werkt aan After Life seizoen 2

Ricky Gervais is begonnen aan een tweede seizoen van After Life. De maker is onder de indruk van de reacties die hij heeft gekregen. Het schrijfproces voor seizoen 2 is dan ook in volle gang. Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen op Netflix mogen verwachten.


4 nieuwe Franse films aangekondigd

Netflix heeft vier nieuwe Franse films aangekondigd. De streamingdienst gaat aan de slag met drie nieuwe documentaires. Als eerst wordt gewerkt aan Move over zes choreografen, de tweede is Gims over een bekende Franse rapper en Anelka gaat over voormalig voetballer Nicolas Anelka. Daarnaast komt actiefilm Of Earth And Blood eraan.


Trailer The Protector seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van The Protector wordt op 26 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst een trailer naar buiten gebracht van de succesvolle Turkse Original.


Deze films en series komen in april

April staat voor de deur en in die nieuwe maand kunnen we heel wat nieuwe titels verwachten. Zo verschijnen onder meer Vlaamse series en mogen we rekenen op Pitch Perfect 2, The Perfect Date en Quicksand. Ook is het tweede seizoen van Sabrina in aantocht.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?