Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Hard Cell van Catherine Tate naar Netflix, eerbetoon Bob Saget aangekondigd

Netflix heeft een eerste blik gegeven op Hard Cell. De serie is afkomstig van Catherine Tate, bekend van onder meer The Office. Ondertussen heeft Netflix ook bekendgemaakt dat er een eerbetoon is aangekondigd over Bob Saget. Netflix heeft daarnaast een tweede seizoen besteld van De Volta Aos 15.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste blik op Hard Call van Catherine Tate

Hard Cell is onderweg naar Netflix. De nieuwe serie, afkomstig van Catherine Tate (The Office), komt op 12 april naar Netflix. De mockumentary speelt zich af in een gevangenis voor vrouwen. Daar wil Laura Willis de boel eens flink omgooien. Ze gaat creativiteit betrekken bij de rehabilitatie en laat de vrouwen zes weken oefenen voor een musical. De eerste blik zie je hieronder.


Eerbetoon Bob Saget naar Netflix

Netflix gaat een speciaal eerbetoon an Bob Saget uitbrengen. Een aantal sterren, met onder meer Jim Carrey en Chris Rock, heeft recent een eerbetoon gebracht aan Saget. Dat eerbetoon is in juni te zien op Netflix. Saget overleed op 9 januari op 65-jarige leeftijd.


Riverdale en The Flash verlengd; finaleseizoenen aanstaande?

Riverdale en The Flash zijn twee van de zeven series die door The CW vroegtijdig zijn verlengd. Goed nieuws dus voor de fans van deze twee reeksen, die ook komend najaar door zullen draaien. Maar mogelijk is dat wel het slotstuk.


De Volta Aos 15 vernieuwd voor tweede seizoen

De Volta Aos 15, ook wel bekend als Back to 15, krijgt een tweede seizoen op Netflix. In De Volta Aos 15 draait het om de dertigjarige Anita. Ze is niet blij met haar leven en zoekt naar verandering. Ze ontdekt per toeval een manier om terug te reizen naar toen ze vijftien jaar was. Kan ze haar eigen geschiedenis herschrijven?


Archive 81 verrassend al na één seizoen gecanceld

Een domper voor kijkers van Archive 81. Deze horror dramaserie werd best goed ontvangen, toch is nu twee maanden na de release besloten om de serie te cancellen. Daardoor blijft het bij één seizoen en dat is toch wel zeer verrassend.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?