Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Hoofdrolspeler The Witcher-prequel bekend, Joe Exotic gaat scheiden

De hoofdrol voor The Witcher: Blood Origin is vergeven. Een Ierse acteur, bekend uit onder meer Vikings en Game of Thrones, heeft de rol van Fjall te pakken. Daarnaast is bekend geworden dat Tiger King-Joe Exotic gaat scheiden en krijgen we een kijkje in de transformatie van Noah Centineo die zich voorbereidt op een nieuwe filmrol.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ierse acteur pakt hoofdrol in The Witcher-prequel

Laurence O’Fuarain heeft de hoofdrol te pakken in The Witcher: Blood Origin. De Ierse acteur was eerder al eens te zien in Vikings en Game of Thrones, maar mag zich nu ook opmaken voor de hoofdrol in de prequel van The Witcher. In de fantasyserie speelt hij de rol van Fjall. Hij wordt geboren in een clan van strijders die een koning moeten beschermen. Zijn verleden zorgt er echter voor dat hij nog altijd met een diep litteken rondloopt.


Joe Exotic gaat scheiden van man Dillon

Het huwelijk van Joe Maldonade-Passage alias Joe Exotic, bekend uit Tiger King, en zijn man Dillon houdt geen stand. Dillon heeft besloten om de scheiding aan te vragen nu Joe al 2,5 jaar in de gevangenis zit en nog lang niet vrijkomt. “In november 2017 ontmoette ik Joe, die er voor mij was tijdens een moeilijke tijd in mijn leven. Na slechts negen korte maanden werd hij gearresteerd en de afgelopen 2,5 jaar zijn we van elkaar gescheiden geweest”, vertelde Dillon via Instagram. De scheiding betekent overigens niet dat Joe nu helemaal niet meer welkom is bij Dillon. “Ik heb altijd aan zijn zijde gestaan en zal altijd van hem blijven houden en hem steunen.”


Better Call Saul krijgt opmerkelijke spin-off

Een spin-off van een spin-off. Deze is aanstaande! Better Call Saul is de spin-off van Breaking Bad. Het zesde en laatste seizoen van BCS wordt momenteel opgenomen, maar de makers hoeven zich niet te vervelen. Er wordt namelijk gewerkt aan Slippin’ Jimmy!


To All The Boys-acteur Noah Centineo ondergaat transformatie

Noah Centineo hebben we op Netflix vooral leren kennen in romantische komediefilms. Zo speelde hij onder meer de hoofdrol in To All The Boys I’ve Loved Before. Nu maakt hij zich klaar voor een rol in de DC-film Black Adam. Daarvoor ondergaat hij een flinke transformatie.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 12

De serie Ginny & Georgia heeft zijn eerste plek in de lijst met 10 meest populaire titels op Netflix toch weer af moeten staan. De documentaire Formula 1: Drive to Survive waarin we een kijkje krijgen achter de schermen bij de Formule 1. Daarmee is Ginny & Georgia naar de tweede plek verstoten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?