Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: When They See Us • To All The Boys • Queer Eye

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix opnieuw aangeklaagd voor When They See Us

De serie When They See Us deed de afgelopen tijd flink wat stof opwaaien. In de reeks werden we meegenomen naar de Central Park Five die onterecht beschuldigd werden voor de verkrachting van een vrouw. Nu is Netflix aangeklaagd om de serie door Linda Fairstein. De aanklager uit New York heeft de streamingdienst voor de rechter gesleept, omdat ze van mening is dat ze is neergezet als een racist.


H&M brengt To All The Boys-kledingcollectie op de markt

H&M gaat een collectie op de markt brengen die geïnspireerd is op de films van To All The Boys. Vorig jaar verscheen To All The Boys I’ve Loved Before online op Netflix en dit jaar was het de beurt aan To All The Boys: P.S. I Still Love You. Geïnspireerd door de kledingstijl van Lara Jean kunnen we vanaf 2 april in de H&M-winkels een lentecollectie vinden. Online bekijk je alvast wat er beschikbaar komt.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 12

Het coronavirus zorgt er momenteel voor dat we massaal thuis zitten. Op Netflix wordt dan ook heel wat afgekeken en dat is ook direct te merken aan de top 10 meest populaire titels deze week. Daarbij valt het op dat de Spaanse series goede zakendoen.


Antoni Porowski start kookshow tijdens coronacrisis

Niet alleen in België is het moeilijk om aan alle ingrediënten te komen die je nodig hebt om bepaalde gerechten te maken, ook in de Verenigde Staten wordt flink gehamsterd. Antoni Porowski, de kok van Queer Eye, helpt via zijn Instagram met inspiratie. In de serie Quar Eye laat hij zien welke recepten hij maakt met de ingrediënten die hij wel in de winkel vindt.


Nieuw op Netflix in België: Week 12 2020

Netflix heeft deze week 27 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarbij onder meer The Letter for the King en de Nederlandse serie Keizersvrouwen. Daarnaast was er ook weer voldoende nieuws te melden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: