Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dynasty • Friends • Jurassic World

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Fan-favoriet komt naar Dynasty

Trouwe kijkers van Dynasty hebben flink wat vaste gezichten zien verdwijnen, maar nu is er eindelijk goed nieuws. We kunnen namelijk spoedig een fan-favoriet in de serie verwachten. Michael Michele heeft de rol van Dominique Deveraux gekregen, een personage dat we al leerden kennen in de originele soap uit de jaren ’80. Toentertijd werd die rol vertolkt door Diahann Carroll.


Is dit de reden waarom Netflix zoveel voor Friends betaalt?

Netflix heeft er flink wat geld voor over om Friends in zijn aanbod te houden. Uit een onderzoek van Nielsen lijkt nu duidelijk waarom de streamingdienst het zo belangrijk vindt om de rechten van de serie te hebben. Volgens het onderzoek vinden kijkers het bij het kiezen van content op een streamingdienst belangrijk dat er series gekeken kunnen worden die ook op tv werden gevolgd. Friends is daar natuurlijk een perfect voorbeeld van. Bij de keuze naar content staat op een tweede plek dat geluisterd wordt naar wat vrienden en familie aanbevelen.


Nieuwe horrorserie Chambers in april naar Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe horrorserie aangekondigd. Het gaat om Chambers, een bovennatuurlijke thrillerserie die vanaf 26 april te bekijken is bij de streamingdienst. In de horrorserie staat een jonge hartpatiënte centraal die na een harttransplantatie bijzondere trekjes begint te vertonen.


Werkt Netflix in het geheim aan nieuw Jurassic World-project?

Het valt niet uit te sluiten dat we in de toekomst op Netflix aan de slag kunnen met een nieuw Jurassic World-project. Bij Netflix heeft een fan ontdekt dat de optie Jurassic World: Camp Cretaceous naar voren kwam toen hij zocht naar Jurassic World. Het gerucht gaat dat het een nieuwe film wordt, maar Netflix wil daar zelf nog niets over kwijt.


Nieuwe Turkse Netflix Original aangekondigd

The Protector is bij Netflix uitgegroeid tot een groot succes en het is dan ook niet gek dat de streamingdienst meer Turkse Netflix Originals gaat produceren. Nu is een nieuwe dramaserie aangekondigd genaamd The Gift met een hoofdrol voor de in Turkije bekende Beren Saat. Een releasedatum voor de bovennatuurlijke dramaserie is nog niet bekend.


The Politician eerste serie van Ryan Murphy voor Netflix

Het is bekend wat de eerste serie voor Netflix gaat worden van Ryan Murphy. De schrijver, producer en regisseur is aan de slag gegaan met de komedieserie The Politician die we vanaf 27 september op Netflix mogen verwachten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?