Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Streamingkwaliteit • Nailed It! • Arrow

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix gaat kwaliteit streams verlagen

Netflix gaat voor de komende dertig maanden de streamingkwaliteit in Europa verlagen. Op die manier hoopt de streamingdienst de grote vraag die is ontstaan nu iedereen thuis zit vanwege het coronavirus aan te kunnen. Het verlagen van de kwaliteit zou het datagebruik met 26 procent laten verlagen.


Trailer Nailed It! seizoen 4 verschenen

Nailed It! keert binnenkort terug met gloednieuwe baksels. De bakshow is vanaf 1 april terug met gloednieuwe afleveringen en in dat kader is inmiddels een officiële trailer gelanceerd. Hieronder zie je alvast een glimp van wat we van het nieuwe seizoen mogen verwachten.


Riverdale en The Flash liggen wekenlang stil

Slecht nieuws voor de fans die reikhalzend uitkijken naar nieuwe afleveringen van Riverdale en The Flash. In de komende weken hoeven we namelijk geen nieuwe afleveringen van beide series te verwachten. Dat komt omdat de twee series stil liggen bij The CW en daardoor ook op Netflix.


Arrow wil nooit meer terugkeren

Arrow is inmiddels definitief ten einde gekomen en het is nog maar de vraag of we Stephen Amell ooit nog terugzien als Oliver Queen. Zo kreeg hij onder meer de vraag of hij ooit nog terugkeert in de DC-serie van The CW en zijn antwoord was duidelijk: ‘Nee.’ “Het waren acht geweldige jaren, maar de rek was er voor mij echt uit.”


Slotseizoen La Casa de Las Flores heeft releasedatum

De releasedatum van het laatste seizoen van La Casa de Las Flores is bekendgemaakt. Vanaf 23 april wordt het derde en tevens laatste seizoen van de Mexicaanse dramakomedie toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?