Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Squid Game-personage keert mogelijk terug, arrestaties na Lupin-overval

Een van de personages die we leerden kennen in het eerste seizoen van Squid Game zien we mogelijk terug in het tweede seizoen van Squid Game. Dat gaat dan wel op een bijzondere manier gebeuren. Daarnaast zijn er zeven arrestaties verricht na de overval op de set van Lupin. Ondertussen is er weer een Netflix-serie die een honderd procent score heeft op RottenTomatoes.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Squid Game-personage keert mogelijk terug

Hwang Dong-Hyuk heeft meer informatie gegeven over het tweede seizoen van Squid Game. De maker van de serie gaat mogelijk één karakter uit het erste seizoen terughalen. Het gaat om HoYeon Jung die Kang Sae-byeok. Andere karakters wil hij niet terug laten keren. “Nee, want ze zijn bijna allemaal dood. Ik ga iets proberen om haar terug te brengen in seizoen 2. Laten we zeggen dat ze misschien een tweelingzus is, jullie gaan het zien.”


Zeven arrestaties na Lupin-overval

Recent heeft een overval plaatsgevonden op de set van Lupin. Nu zijn er zeven overvallers opgepakt. Daarmee is nog maar een klein deel van de overvallers gepakt, want in totaal zou het gaan om liefst twintig jongens en mannen. De daders haalden met de overval een buit van zo’n 300.000 euro binnen. Een deel van de buit is inmiddels teruggevonden.


Allerlaatste afleveringen Grace and Frankie in april op Netflix

Grace and Frankie keert dit voorjaar nog één keer terug. De resterende twaalf afleveringen van het zevende seizoen zullen in april op Netflix verschijnen. Dan zijn er exact honderd afleveringen.


Nieuwe 100% score voor Netflix-serie op RottenTomatoes

Netflix is er wederom in geslaagd om een 100% score te pakken te krijgen bij Rotten Tomatoes. Het gaat om de nieuwe serie Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Critici zijn zeer te spreken over de Netflix-serie. Het bredere publiek is minder te spreken over de Netflix Original. Onder hen heeft de serie een score van 35%.


Nieuwe serie La Casa de Papel-maker: Rijkste 1% in bunkers

Alex Pina zit ook na de afronding van La Casa de Papel allerminst stil. In december kwam de lange reis van de Spaanse boevenbende tot een besluit. Inmiddels werkt Pina aan een nieuw project, waarin hij weer ondergrond zal gaan. Maar wel op een totaal nieuwe wijze. Tegelijkertijd heeft Pina zijn samenwerking met Netflix verlengd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?