Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Kärlek & Anarki vernieuwd, realityseries keren terug

Kärlek & Anarki is vernieuwd voor een tweede seizoen. Daarmee keert de Zweedse serie in 2022 terug voor een vervolg. Daarnaast zijn van Too Hot To Handle en The Circle de releasedata bekendgemaakt. De cast van The Witcher uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tweede seizoen van Kärlek & Anarki

Kärlek & Anarki keert terug voor een tweede seizoen op Netflix. Dat tweede seizoen wordt in de komende maanden opgenomen en de release wordt vervolgens ergens in 2022 verwacht. Björn Mosten, de acteur achter de rol van Max, vertelde al: “Het wordt ongelooflijk leuk. Ik verlang ernaar om weer te beginnen met opnemen.”


Too Hot To Handle en The Circle hebben releasedata

De releasedata van Too Hot To Handle en The Circle zijn bekendgemaakt. The Circle keert op 14 april terug voor een nieuw seizoen. Wekelijks verschijnen nieuwe afleveringen met op 5 mei de finale. Too Hot To Handle is vanaf juni te zien met iedere woensdag een nieuwe aflevering.


Verwijderalarm: Flinke laag horror in de lijst met 30 titels

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week op 30 films en series. Daarbij opvallend veel horror en een aantal topfilms die niet lang meer beschikbaar zullen zijn op de streamingdienst. Zo zullen Sinister, The Possession en Texas Killing Fields de komende weken sneuvelen.


Cast The Witcher seizoen 2 uitgebreid met nieuwe gezichten

Fans van The Witcher kijken uit naar het tweede seizoen van de serie. Inmiddels blijkt de cast voor seizoen 2 flink uitgebreid. In seizoen 2 zijn er rollen voor Adjoa Andoh als Nenneke, Cassie Clare als Phillippa Eilhart, Liz Carr als Fenn, Graham McTavish als Dijkstra, Kevin Doyle als Ba’lian, Simon Callow als Codringher en Chris Fulton als Rience.


Releasedatum Ferry de Film bekendgemaakt

We hoeven niet lang meer te wachten op de release van Ferry: De Film. De prequel van Undercover, waarin het allemaal draait om de jongere Ferry Bouman, komt op 14 mei 2021 naar Netflix. Daarnaast zijn er ook nieuwe personages vrijgegeven.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?