Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fargo • The Crown • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Coronavirus gooit roet in het eten voor release Fargo

Het coronavirus zorgt inmiddels ook voor problemen wat betreft de release van nieuwe seizoenen. Zo zou Fargo op 19 april 2020 van start gaan bij FX, maar dat wordt verplaatst. Nog niet alle afleveringen zijn namelijk opgenomen en nu zijn de opnames stil komen te liggen. Een nieuwe releasedatum is nog niet bekend.


Opnames The Crown seizoen 4 niet stilgelegd

Terwijl ondertussen de producties van heel wat films en series van Netflix zijn stilgelegd, blijkt dat niet te gelden voor The Crown. De opnames van het vierde seizoen blijven gewoon doorgaan in Groot-Brittannië. Over één week zijn de opnames volledig afgerond, zo weet Deadline te melden.


Verwijderalarm: Kortere lijst met eerste series voor april

Het Netflix Verwijderalarm is deze week een stuk korter dan de afgelopen weken. Daarnaast staan er ook nog eens veel titels in die al bekend waren. Toch zijn er wel nieuwe films op de lijst én de eerste series voor april die gaan vertrekken.


Productie Netflix-serie The Witcher stilgelegd

In tegenstelling tot The Crown is de productie van de Netflix-serie The Witcher juist wel stilgelegd. De opnames voor het tweede seizoen vonden plaats in het Verenigd Koninkrijk, maar de producties zijn voor twee weken opgeschorst vanwege de coronacrisis.


El Dragón seizoen 2 in april naar Netflix

Netflix lanceert binnenkort het tweede seizoen van El Dragón: El regreso de un guerrero. Het eerste deel van de Mexicaanse crimeserie werd in oktober 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en op 1 april blijkt het vervolg al online te komen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?