Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: To All The Boys I’ve Loved Before • Bird Box • Desperados

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames To All The Boys I’ve Loved Before vervolg gestart

Binnenkort kunnen we een vervolg verwachten van de romcom To All The Boys I’ve Loved Before. De opnames daarvan zijn inmiddels van start gegaan. Hoofdrollen voor het vervolg zijn opnieuw voor Lana Condor en Noah Centineo. Het vervolg is gebaseerd op PS I Still Love You, het vervolgboek van To All The Boys I’ve Loved Before.


Tweede boek Bird Box later dit jaar uitgebracht

Het tweede Bird Box-boek verschijnt nog later dit jaar. Het eerste deel werd gebruikt om te verfilmen tot de succesvolle Netflix-film. Nu is Malorie aangekocht, het tweede boek van schrijver Josh Malerman in de reeks. Het tweede boek draait om Malorie.


Trailer Stranger Things seizoen 3 toont nieuw monster

Netflix heeft een eerste officiële trailer van Stranger Things seizoen 3 naar buiten gebracht. De trailer laat onder meer zien dat de jongeren alweer wat ouder zijn geworden. Ook krijgen we te maken met een nieuw monster.


Netflix weer niet op Cannes filmfestival

Netflix is weer niet aanwezig op het filmfestival van Cannes. De streamingdienst heeft met Roma goud in handen en won al meerdere prijzen, maar niet bij het filmfestival van Cannes. De streamingdienst ligt nog in de clinch met de organisatie. Die willen dat een film in een Franse bioscoop te zien is voordat hij mee mag doen voor de prijzen.


Cast nieuwe Netflix-film Desperados bekend

Nasim Pedrad, Jason Mitchell, Anna Camp en Robbie Amell vormen de cast voor de gloednieuwe Netflix-film Desperados. In de film draait het om een vrouw die per ongeluk een mail heeft verzonden naar haar nieuwe vriend. Die mail had hij echter nooit mogen zien en ze wil er nu dan ook alles aan doen om te voorkomen dat hij de mail leest.


Nieuwe zombieserie Black Summer aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe zombieserie aangekondigd. Black Summer speelt zich af in hetzelfde universum als Z Nation en mogen we dan ook zien als een prequel van Z Nation. Het eerste seizoen komt al op 11 april online.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?