Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix-serie voor rockband U2, Mike Myers in The Pentaverate

De legendarische rockband U2 krijgt een eigen serie op Netflix. De serie is deels afkomstig van een van de makers van Bohemian Rhapsody. Ondertussen keert Mike Myers terug in een nieuwe Netflix-serie genaamd The Pentaverate. De populaire gamereeks Tekken krijgt ook een eigen serie op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix-serie voor rockband U2

De legendarische rockband U2 krijgt binnenkort een eigen serie op Netflix. De serie is afkomstig van regisseur JJ Abrams en scenarist Anthony McCarten. McCarten is bekend van zijn bijdrage een Bohemian Rhapsody. Hoe de U2 serie gaat heten, is nog niet bekend. Wel weten we al dat alle groepsleden achter het project staan.


Mike Myers vertolkt acht rollen in The Pentaverate

Mike Myers is binnenkort te zien in een nieuwe mysterieuze komedieserie. Hij vertolkt in The Pentaverate niet één, maar liefst acht karakters. In de serie draait het om een geheim genootschap van vijf mannen die hebben gewerkt om wereldgebeurtenissen voor het grotere goed te beïnvloeden sinds de Zwarte Dood. Een journalist raakt verwikkeld in een missie om de waarheid te achterhalen en mogelijk de wereld zelf te redden.


Netflix voert test uit met ‘wachtwoord delen’: extra kosten op komst?

Deel jij je Netflix-account met familie of vrienden? Dan ben je zeker niet de enige, maar dat is een doorn in het oog van de streamingdienst. Mogelijk gaat het daarom binnenkort extra geld kosten…


Populaire gamereeks Tekken krijgt serie

Tekken begon ooit in een arcadehal en ging vervolgens door op de PlayStation. Nu krijgt de populaire gamereeks binnenkort ook een eigen serie op Netflix. Hieronder zie je alvast een eerste teaser van Tekken: Bloodline waarin het draait om Jin Kazama.


Serie met 100% Rotten Tomatoes-score gecanceld door Netflix

The Baby-Sitters Club is gecanceld. Deze serie werd jubelend ontvangen en kreeg uiteindelijk twee seizoenen. Daar blijft het echter bij, want Netflix heeft nu besloten om de serie gebaseerd op de boeken van Ann M. Martin te stoppen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?