Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe film Millie Bobby Brown, actiekomedie met Omar Sy in aantocht

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de nieuwe film van Millie Bobby Brown. Ze werkt al sinds 2015 aan de film. Daarnaast gaat de maker van Lupin aan de slag met een nieuwe actiekomedie met Omar Sy en zijn de eerste beelden verschenen van Love and Monsters.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix koopt rechten film Millie Bobby Brown

Netflix heeft de rechten aangekocht van de nieuwe film The Thing About Jellyfish. De film is afkomstig van Millie Bobby Brown die al sinds 2015 aan het project werkt. De film zou in eerste instantie verschijnen bij Universal, maar dat gaat niet meer door. De film moet het verhaal vertellen va de roman van Ali Benjamin uit 2015. Het boek vertelt het verhaal van een jong meisje genaamd Suzy, gespeeld door Millie Bobby Brown. Als haar beste vriendin plots overlijdt door verdrinking, kan Suzy het niet geloven en is ze overtuigd dat een zeldzame kwal de reden is van haar dood.


Lupin-maker werkt aan actiekomedie met Omar Sy

Louis Leterrier, de maker van Lupin, heeft met Omar Sy een flinke hit gescoord op Netflix. Nu werken de twee alweer aan een volgend project. Leterrier en Sy hebben de handen in één geslagen voor een vervolg op de actiekomedie On The Other Side of the Tracks. Sy keert terug in zijn oude rol van de originele film en dat geldt ook voor Laurent Lafitte. De productie is inmiddels gestart en naar verwachting verschijnt de film ergens in 2022.


Dit is waarom La Casa de Papel na vijf seizoenen stopt

Het einde van La Casa de Papel is dan echt in zicht. Met het vijfde seizoen van de serie, keert de Spaanse hitserie nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Na dat vijfde seizoen is het echter officieel gedaan met de serie. Nu is duidelijk geworden waarom er na vijf seizoenen voor gekozen is om te stoppen met de serie waarin het draait om El Professor en zijn kompanen.


Netflix lanceert eerste beelden Love and Monsters

Love and Monsters is in aantocht op Netflix. Vanaf 14 april kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Love and Monsters. De hoofdrol is voor Dylan O’Brien uit Teen Wolf. De film vertelt een bijzonder verhaal. We worden meegenomen naar Joel Dawson. Het verhaal speelt zich zeven jaar na een monster-apocalyps af. Alle mensen zitten gedwongen in ondergrondse kolonies, want daar is het wel veilig. Nu Joel via de radio weer contact heeft met Aimee, zijn vriendin van de middelbare school, wordt hij opnieuw verliefd op haar. Maar onder de grond is er geen toekomst voor de twee en dus besluit hij naar zijn grote liefde te reizen.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 11

Ginny & Georgia doet het nog steeds uitstekend in de lijst met meest populaire titels op Netflix. De dramaserie staat ook deze week op de eerste plek, al heeft het met New Amsterdam wel een gevaarlijke concurrent. De ziekenhuisserie staat al wekenlang op de tweede plek in de lijst.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?