Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Red Notice • Mulligan • Formula 1

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ook opnames Red Notice liggen stil

Nadat Netflix de productie van Stranger Things en een aantal andere projecten heeft stilgelegd, blijkt nu ook de productie van Red Notice volledig stil te liggen vanwege het coronavirus. In de film zijn de hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds, De komende twee weken wordt er niet gefilmd. De cast en crewleden krijgen in die periode wel gewoon doorbetaald. Of het stilleggen van de productie ook gevolgen heeft voor de releasedatum, is nog niet bekend.


Netflix bestelt geanimeerde komedieserie Mulligan

Netflix heeft twintig afleveringen besteld van de geanimeerde komedieserie Mulligan. De reeks is afkomstig van Tina Fey en Robert Carlock, eerder verantwoordelijk voor onder meer Unbreakable Kimmy Schmidt. De animatieserie vertelt het verhaal over een aliënaanval die de aarde vernietigt. De mensheid die overblijft moet helemaal opnieuw beginnen.


Alle Netflix-producties in Amerika stilgelegd waaronder Stranger Things

Het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor producties van Netflix. De afgelopen dagen werden al meerdere producties stilgelegd en nu heeft Netflix besloten alle producties van films en series in de Verenigde Staten en Canada stil te leggen.


Magnussen ziet verdraaid beeld in Formula 1

Kevin Magnussen ziet een verdraaid beeld in de Formula 1-documentaire. In navolging van Max Verstappen, levert ook Magnussen kritiek. Zo worden Magnussen en Romain Grosjean als vijanden afgeschilderd. “In feite hebben we een goede relatie. We praten zelfs tussen de races door, ook met zijn vrouw en ik mag zijn kinderen graag. Het is dus niet juist om te geloven dat Romain en ik vijanden zijn”, vertelde Magnussen aan BT Sport.

“Netflix heeft die scherpe momenten waarop we net de helm hebben afgezet, vastgelegd, en wel op een manier die perfect in orde is, want het laat zien hoe de Formule 1 ook kan zijn. Maar tegelijkertijd hoop ik ook dat de kijkers begrijpen dat de Formule 1 niet alleen is wat je op Netflix ziet. Je ziet de hoogte- en dieptepunten, en dat is wat het meest opwindend is, maar je ziet niet alles daartussenin.”


Netflix haalt alle seizoenen van Community binnen

Netflix heeft bekendgemaakt dat we binnenkort alle seizoenen van Community kunnen bekijken via de streamingdienst. Alle zes de seizoenen van de komedieserie worden op 1 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix, zo werd duidelijk via de sociale kanalen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: