Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Obama’s • Love is Blind

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Riverdale en Grace and Frankie stilgelegd

De opnames van Riverdale zijn stilgelegd. Een van de medewerkers van de serie zou in contact zijn geweest met iemand met het coronavirus. Om het team te beschermen is besloten de opnames stil te leggen. “Ons teamlid wordt op dit moment onderzocht. We werken nauw samen met de autoriteiten in Vancouver om erachter te komen wie er in contact is geweest met ons teamlid.”

Ook de opnames van Grace and Frankie zijn opgeschort. “Om de gezondheid en veiligheid van de cast en crew te kunnen verzekeren, heeft Skydance de opnames tijdelijk gestaakt.” De opnames van het slotseizoen van Grace and Frankie vinden plaats in Los Angeles. De opnames van Russian Doll seizoen 2 zijn ook stilgelegd.


Obama’s werken aan nieuwe Netflix-film

Michelle en Barack Obama gaan voor Netflix opnieuw aan de slag met een project. De twee werkten eerder al aan American Factory en voegen zich nu bij Joe en Anthony Russo, bekend van Avengers: Endgame, voor een film gebaseerd op de roman Exit West van Mohsin Hamid. Daarin zien we hoe een conservatie jongeman zijn hart verliest aan een onafhankelijke vrouw. Als de burgeroorlog uitbreekt, slaan ze samen op de vlucht.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 11

De top 10 meest populaire titels op Netflix in week 11 zijn bekend. Toy Boy heeft deze week grote stappen gezet in de lijst met populaire titels. Van de negende plek in de lijst is de Spaanse serie in één keer doorgestoomd naar de koppositie.


Love is Blind lijkt tweede seizoen te krijgen

Love is Blind lijkt terug te keren voor een tweede seizoen bij Netflix. Showrunner Chris Coelen liet aan Metro het één en ander weten over de reeks. “Alles wat ik erover kan zeggen op dit moment is dat ik er op hoop. Het lijkt me sterk dat er geen tweede seizoen komt”, legde Coelen uit. Ook als dat een Britse versie wordt, staat de showrunner daarachter. “Laten we ervoor gaan!”


Queer Eye krijgt zesde seizoen in Texas

Netflix heeft een zesde seizoen besteld van Queer Eye. De Realityserie ging in 2018 van start en lanceerde sindsdien vier reguliere seizoenen en een special in Japan. Ondertussen werd er al een vijfde seizoen besteld en nu weten we dat de Fab Five ook terugkeert voor een zesde seizoen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: