Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton-acteur in nieuwe serie, Matt Bomer in biopic over Leonard Bernstein

Ruby Stokes is te zien als Francesca Bridgerton in Bridgerton. Nu blijkt ze de hoofdrol te krijgen in een nieuwe Netflix-serie. Daarnaast gaan we Matt Bomer binnenkort mogelijk zien in een biopic over Leonard Bernstein. Ondertussen heeft Netflix ook de rechten van The In Between gekocht met Joey King.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bridgerton-acteur in nieuwe Netflix-serie

Ruby Stokes is te zien als Francesca Bridgerton in Bridgerton. Nu blijkt ze de hoofdrol te krijgen in een nieuwe Netflix-serie. Stokes is binnenkort namelijk te zien in Lockwood & Co.. De serie wordt gebaseerd op de boekenreeks van Jonathan Stroud. Andere rollen zijn er voor Cameron Chapman en Ali Hadji-Heshmati. Lockwood & Co. zal uit acht afleveringen bestaan.


Matt Bomer in gesprek over rol in biopic over Leonard Bernstein

Matt Bomer is binnenkort mogelijk te zien in een nieuwe film van Bradley Cooper. Daarin draait het om Leonard Bernstein. Bomer speelt mogelijk een van de minnaars van de overleden muziekgigant. Bernstein was getrouwd met kunstenaar Felicia Montealegre. Toen hij in 1990 op 72-jarige leeftijd overleed, onthulde zijn vrouw dat Bernstein homo was en seksuele relaties had met mannen. Met Felicia kreeg hij drie kinderen.


Deze titels komen in tweede helft van maart op Netflix

De tweede helft van maart staat te trappelen van ongeduld en op Netflix is er één duidelijke uitschieter waar iedereen naar uitkijkt. Het is namelijk eindelijk raak voor het tweede seizoen van Bridgerton, waarvan afgelopen week de trailer verscheen.


Joey King’s The In Between komt in april

Netflix is erin geslaagd om de internationale uitzendrechten te winnen van de film The In Between. De hoofdrol is voor Joey King. Haar kennen we al van haar rol in The Kissing Booth. De film komt in april naar Netflix. De eerste beelden zie je alvast hieronder.


Élite seizoen 5 krijgt zeer snelle releasedatum

Het vijfde seizoen van Élite is in aantocht en sneller dan je misschien wel denkt. Het is volgende maand namelijk al zover dat de Spaanse thrillerserie verder zal gaan. Op vrijdag 8 april om precies te zijn. “Geen labels meer. Geen regels meer”, geeft de teaser mee.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?