Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fate: The Winx Saga-cast ontdaan, Omar Sy over Lupin deel 2

De sterren uit Fate: The Winx Saga waren flink ontdaan door he einde van het eerste seizoen. Daarnaast heeft Omar Sy, de hoofdrolspeler van Lupin, zich uitgesproken over het tweede deel van de Franse hitserie. Katherine Heigl, beter bekend als Tully uit Firefly Lane, heeft een ingrijpende nekoperatie ondergan.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast Fate: The Winx Saga ontdaan

De hoofdrolspelers van Fate: The Winx Saga zijn flink geschrokken van de seizoensfinale van het eerste seizoen. Daarin zagen we dat Farah Dowling doodging. Elisha Applebaum, de actrice achter Musa, is een van de castleden die flink geschrokken is. Ze bleef achter met ‘veel onbeantwoorde vragen’. “We waren in shock. We waren zo ontdaan dat Farah weg was en we vroegen haar aan het einde: ‘Vertel me alsjeblieft dat als er een seizoen 2 komt dat je terugkomt. We kunnen je niet dood hebben.’ We hebben nog steeds veel onbeantwoorde vragen. Bijvoorbeeld waarom Andreas zorgde voor Beatrix in plaats van voor Sky.”


Omar Sy laat zich uit over tweede deel Lupin

Omar Sy, de hoofdrolspeler uit Lupin, kijkt al uit naar het tweede seizoen van de Franse hitserie. Tegenover The Hollywood Reporter verklapte hij al kort iets over het vervolg. “Ik weet niet of ik daar antwoord op kan geven, want ik mag niets zeggen”, reageerde op de vraag over wat we van seizoen 2 kunnen verwachten. “Maar ik zou zeggen dat het geen spel meer is. In seizoen 2 is het geen spelletje meer.”


Verwijderalarm: 19 titels in lijst met ver perspectief

Het Netflix Verwijderalarm heeft nog nooit zover in de toekomst kunnen kijken. Voor het eerst heeft Netflix namelijk zelf al een aantal films en series bekendgemaakt die in de aankomende maanden zullen verdwijnen van de streamingdienst.


Katherine Heigl onderging ingrijpende nekoperatie

Katherine Heigl was onlangs nog te zien in het eerste seizoen van Firefly Lane, maar de actrice blijkt jarenlang rondgelopen te hebben met flinke pijn. Ze moest zelfs een ingrijpende nekoperatie ondergaan. “Nou mensen, nu ben ik bionisch! Er zijn twee titanium plaatjes in mijn nek gezet, waardoor ik vanaf nu waarschijnlijk urenlang op mijn hoofd kan staan. Ik ga dat nu nog niet proberen, maar geef me een paar maanden en ik laat jullie versteld staan. Ik ben ontzettend dankbaar voor het geweldige werk dat het hele team van artsen heeft verricht en mij verlost heeft van de meest gruwelijke pijn die ik ooit heb gekend. Zij hebben me mijn leven teruggegeven”, aldus de actrice over de operatie.


Releasedatum Chesapeake Shores seizoen 5 bekend

Eindelijk weer goed nieuws voor de fans van Chesapeake Shores. De laatste tijd was het aardig stil rondom de Hallmark-serie, maar inmiddels kunnen we eindelijk wat zeggen over de releasedatum van het vijfde seizoen van de serie. In de zomer van 2021 is het zover, mits de coronapandemie geen roet in het eten gooit.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?