Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Call Your Daughter Home • Tiger King • John Boyega

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Call Your Daughter Home wordt Netflix-serie

Netflix heeft de rechten verworven om de roman Call Your Daughter Home van Deb Spera om te mogen toveren tot een serie. Het verhaal speelt zich af in 1924 in South Carolina en volgt drie vrouwen die op een kruispunt terecht zijn gekomen. Ze hebben niets met elkaar gemeen, maar staan nu samen op tegen onrechtvaardigheid in hun kleine stad.


Trailer documentaireserie Tiger King over Joe Exotic verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Tiger King. De documentaireserie vertelt het verhaal over Joe Exotic, een opvallende man die een dierentuin runt langs de kant van de weg in Oklahoma. Jarenlang lijkt hij een geweldig leven te leiden, totdat Carole Baskin alles voor hem lijkt te ruïneren en hij in een moordcomplot terecht komt. De serie staat op 20 maart op Netflix.


Verwijderalarm: 41 titels met ‘Netflix Original’, kinderseries gered

Het Netflix Verwijderalarm staat deze week gevuld met 41 titels. Daarbij zijn flink wat te verhalen te vertellen, want er zijn een aantal bijzonderheden. Zo staat er deze week zelfs een Netflix Original op de lijst.


John Boyega werkt samen met Netflix voor reeks Afrikaanse films

John Boyega, bekend van zijn rol in Star Wars, werkt samen met Netflix om een aantal nieuwe films te maken. Het gaat om Afrikaanse films. “Ik ben blij dat ik met Netflix samen kan werken om een aantal niet-Engelstalige films te maken over Afrikaanse verhalen. Mijn team en ik zijn enthousiast om materiaal te ontwikkelen”, aldus Boyega


Lost in Space seizoen 3 wordt slotseizoen

Het einde van Lost in Space is in zicht. De serie wordt nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen en dan is het over en uit. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat het derde seizoen van de reeks ook meteen het slotseizoen wordt van de serie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?