Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Perfect Date • Riverdale • Hogere prijzen

The Perfect Date Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Romcom The Perfect Date in april naar Netflix

We lijken al razendsnel aan de slag te kunnen met de nieuwe romcom The Perfect Date. In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor Noah Centineo uit To All The Boys I’ve Loved Before en Camila Mendes uit Riverdale. Op 12 april wordt de romcom volgens actrice Laura Marano toegevoegd aan Netflix.


Winactie: Riverdale prequel-boek

Altijd al benieuwd geweest wat de hoofdrolspelers van Riverdale deden voordat ze in Riverdale te zien waren, met het boek Riverdale- Hoe Het Allemaal Begon krijgen we daar nu antwoord op. Archie, Jughead, Veronica en Betty vertellen wat ze deden in het verleden. Riverdaleserie.nl mag 3 exemplaren weggeven van het boek door middel van een prijsvraag.


Maker optimistisch over Bodyguard seizoen 2

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar het ziet ernaar uit dat we binnenkort aan de slag kunnen met Bodyguard seizoen 2. Maker Jed Mercurio is optimistisch over een vervolg van de Britse serie van BBC die ook bij Netflix is te bekijken.


Anne With An E seizoen 3 in productie

Het derde seizoen van Anne With An E is officieel in productie gegaan. In de zomer van vorig jaar werd al duidelijk dat er een vervolg zou komen en nu is duidelijk geworden dat de productie van dat vervolg nu van start is gegaan. Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend.


Netflix test met hogere prijzen

Netflix is aan het onderzoeken of het zijn prijzen mogelijk kan verhogen. Door middel van een test probeert de streamingdienst er momenteel achter te komen of leden ook bereid zijn meer te betalen. Zo worden in verschillende browsers momenteel andere prijzen aangeven voor het premium-abonnement, waardoor 16,99 of zelfs 17,99 euro. Op dit moment kost een premium-abonnement nog 13,99 euro.


Trailer Madeleine McCann trailer

Netflix heeft een trailer van The Disappearance of Madeleine McCann naar buiten gebracht. De volledige documentaire over de vermissingszaak van het meisje wordt op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De eerste beelden geven alvast een eerste kijk.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: