Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden Metal Lords, Austin Power-acteur teaset nieuwe serie

Netflix heeft de eerste beelden van Metal Lords gelanceerd. De serie is afkomstig van de makers van Game of Thrones. Ondertussen heeft ook Austin Power-acteur Mike Myers een voorproefje gegeven van zijn nieuwe serie. Ook is er meer bekend over de Tour de France serie die Netflix wil maken.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden Metal Lords verschenen van Game of Thrones-makers

De makers van Game of Thrones zijn aan de slag gegaan met een nieuwe serie samen. De twee hebben gewerkt aan Metal Lords waarin twee kinderen op de middelbare school een metalband oprichten. En dat op een school waar exact twee kinderen geïnteresseerd zijn in metal. Ze zullen moeten samenwerken als ze ooit de Battle of the Bands willen winnen. Metal Lords staat op 8 april op Netflix.


Tour de France documentaire krijgt vorm

Netflix heeft meer informatie gedeeld over de nieuwe documentaire over de Tour de France. Het moet een soortgelijke series worden als Formula 1: Drive to Survive. Tot op heden doen er al acht ploegen mee. “De wereld verandert”, laat Richard Plugge van Jumbo-Visma weten. “Wielrennen is nog steeds een van de populairste sporten in West-Europa, maar dat moeten we wel zo zien te houden. En liever nog: nieuwe fans aanspreken. Zij willen meer zien dan alleen de wedstrijd. Dat past bij deze tijd. Een inkijkje geven bij de ploegen helpt daarbij. Al jaren willen wij samenwerken met ploegen en wedstrijdorganisaties. Langzaam zetten we daarin wat stappen. Dit is daar een mooi voorbeeld van.”

Plugge hoopt dat in de toekomst alle grote ploegen mee zullen werken. Nu ontbreekt UAE nog. “Zo’n docu werkt vanzelfsprekend het best als alle hoofdrolspelers van de partij zijn. Dus is het altijd beter als UAE uiteindelijk ook onderdeel wordt.”


Netflix onthult releasedatum Peaky Blinders seizoen 6

Seizoen 6 van Peaky Blinders, de zwanenzang van de populaire show, is al in première gegaan bij de BBC, maar nog niet op Netflix. Daar komt binnenkort echter verandering in, zo maakt de streamingdienst vandaag bekend.


Austin Powers-acteur teaset nieuwe serie

Mike Myers, bekend van Austin Powers, heeft op Instagram een voorproefje gegeven van zijn nieuwe komedieserie. Het gaat om The Pentaverate. Daarin draait het om een onwaarschijnlijke Canadese journalist die de waarheid wil achterhalen. Terwijl hij ondertussen de mensheid probeert te redden van een vijfkoppige Illuminati-actige organisatie. Hieronder zie je alvast de eerste foto met bijschrift: “5 dagen. The 5th Hour.”


Russian Doll seizoen 2 na ruim drie jaar eindelijk aangekondigd

Natasha Lyonne gaat eindelijk weer in de huid kruipen van Nadia. De serie Russian Doll wist begin 2019 hoge ogen te gooien en werd ook genomineerd voor heel wat serieprijzen. Een tweede seizoen werd besteld, maar liet door de pandemie extreem lang op zich wachten. Nu is het zover.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?