Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Spaanse spin-off voor Bird Box, bijzonder vervolg The Queen’s Gambit

De succesvolle film Bird Box keert terug met een Spaanse spin-off. Het verhaal voor de nieuwe film is nog onduidelijk. Ondertussen krijgt The Queen’s Gambit een bijzonder vervolg, terwijl Jack Whitehall: Travels With My Father vernieuwd is voor een vijfde seizoen op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spaanse spin-off voor Bird Box aangekondigd

Deadline is erachter gekomen dat Bird Box voorzien gaat worden van een spin-off. Het wordt een Spaanstalige film waar Bird Box-producenten Dylan Clark en Chris Morgan opnieuw aan meewerken. Ditmaal worden zij bijgestaan door Alex en David Pastor. De opnames van de film zouden aan het einde van het jaar van start moeten gaan. Het verhaal voor de film is nog niet bekendgemaakt.


Jack Whitehall: Travels With My Father krijgt vijfde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Jack Whitehall: Travels With My Father. De serie keert terug voor een vijfde seizoen. Voor seizoen 5 blijft men vanwege de coronapandemie aardig lokaal. Dat betekent dat ditmaal Schotland, Wales en Engeland centraal staan. De opnames van seizoen 5 gaan in april 2021 van start. De nieuwe afleveringen worden nog later dit jaar op Netflix verwacht.


Tom Ellis (Lucifer) en Gina Rodriguez (Jane) in Netflix-film Players

Netflix heeft de nieuwe romantische komediefilm Players aangekondigd met Gina Rodriguez en Tom Ellis in de hoofdrol. De twee zijn vooral bekend van hun rol in respectievelijk Jane the Virgin en Lucifer. Voor de film is ook Damon Wayans jr. vastgelegd.


The Queen’s Gambit krijgt bijzonder vervolg

Fans van The Queen’s Gambit hopen op een tweede seizoen van de serie. Alhoewel die er niet in lijkt te zitten, krijgt de serie nu wele en bijzonder vervolg. Productiebedrijf Level Forward heeft namelijk de rechten aangekocht om van de serie een musicalversie te maken. “Het is een eer om The Queen’s Gambit op het podium te laten zien. Het verhaal brengt onderwerpen als gender- en raciale gelijkheid ter sprake en we kijken ernaar uit om daar met dit project een nieuwe stap in te zetten”, aldus een directeur van Level Forward.


Ferry de Film krijgt eerste trailer, releasedatum onduidelijk

Ferry Bouman krijgt zijn eigen film. Nadat de harde crimineel uiterst bekend is geworden vanwege zijn rol in Undercover, is nu de officiële trailer gelanceerd van de prequel op de serie. Daarin komen we meer te weten over het verleden van Ferry Bouman en de manier waarop hij Daniëlle heeft leren kennen. De eerste beelden van de film geven ons nu een idee van wat we mogen verwachten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?