Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Jessica Jones • Degrassi • The 100

Jessica Jones Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

David Tennant niet in Jessica Jones seizoen 3

David Tennant is niet te zien in het derde seizoen van Jessica Jones. De acteur kroop in de afgelopen twee seizoenen voor de Marvel-serie in de huid van Kilgrave alias Purple Man, maar voor het derde seizoen gebeurt dat niet. Seizoen 3 is overigens ook het laatste seizoen wat we van Jessica Jones mogen verwachten.


Netflix bestelt geen nieuw seizoen van Degrassi

Het is klaar voor Degrassi: Next Class. De tienerdrama heeft vier seizoenen op Netflix, maar daar blijft het ook bij. Producent Stefan Brogren vindt het jammer dat Netflix geen vijfde seizoen meer heeft besteld van Degrassi: Next Class. Volgens hem is de serie te vroeg gestopt.


Derde film A Christmas Prince: The Royal Baby

Het is nog niet klaar voor A Christmas Prince. Nu Amber en Richard zijn getrouwd, staat ze een nieuwe uitdaging te wachten. De twee verwachten een kleine spruit. De derde film van A Christmas Prince heet heel toepasselijk dan ook The Royal Baby. De film wordt aan het eind van 2019 op Netflix verwacht.


Releasedatum She’s Gotta Have It seizoen 2

Netflix heeft de releasedatum van She’s Gotta Have It seizoen 2 bekendgemaakt. Vanaf 24 mei kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de Amerikaanse komedie-serie. Het tweede seizoen telt opnieuw tien afleveringen.


Ricky Whittle (Lincoln) niet vrijwillig vertrokken uit The 100

Het karakter van Ricky Whittle, Lincoln, werd in het derde seizoen van The 100 uit de serie geschreven. Volgens Whittle was het echter helemaal niet de bedoeling dat zijn karakter zou sterven. Whittle koos er echter voor om de serie te verlaten nadat hij was weggepest door de showrunner.


Trailer Santa Clarita Diet seizoen 3 verschenen

Op 29 maart kunnen we aan de slag met de nieuwste aflevering van Santa Clarita Diet seizoen 3. In aanloop naar het nieuwe seizoen met Sheila Hammond en Joel is alvast een trailer verschenen. De trailer is, zoals we konden verwachten, weer flink bloederig.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: