Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Supergirl • Sunderland ‘Til I Die • Dansshow

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Supergirl-ster Melissa Benoist zwanger

Melissa Benoist is in verwachting van haar eerste kindje. De actrice is de hoofdrolspeelster uit Supergirl en maakte het goede nieuws via Instagram bekend. Het is nog niet duidelijk of haar zwangerschap gevolgen heeft voor Supergirl. Het vijfde seizoen is momenteel in volle gang en er is al een zesde seizoen aangekondigd.


Netflix maakt releasedatum voor Sunderland ‘Til I Die seizoen 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van Sunderland ‘Til I Die bekendgemaakt. Het tweede seizoen van de sportdocumentaire wordt op 1 april 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Seizoen 2 telt zes afleveringen waarin we het seizoen 2018-2019 van Sunderland volgen. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen.


Lucifer seizoen 6 weer dichterbij? Tom Ellis tekent contract

De kogel lijkt dan echt bijna door de kerk. Alles wijst erop dat we toch een zesde seizoen van Lucifer mogen verwachten. Nadat Netflix eerder aangaf toch graag een seizoen 6 van de reeks te zien, heeft nu ook Tom Ellis zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Dat meldt TVLine.


Netflix bestelt dansshow van makers The Circle en Undercover Boss

Studio Lambert, de studio achter The Circle en Undercover Boss, heeft een nieuw programma aangekondigd voor Netflix. Achter de schermen wordt gewerkt aan een dansshow die zich richt op het vinden van ’s werelds beste choreograaf. De productie van de serie gaat spoedig van start in Londen en de opnames duren acht weken. Voor nu draagt het project de werktitel All The Right Moves.


Releasedatum The 100 seizoen 7 eindelijk bekend

Het laatste seizoen van The 100 is in aantocht. Na zeven seizoenen en precies honderd afleveringen houdt het op voor de reeks. Inmiddels weten we dat de serie op 20 mei verder gaat bij The CW en daarmee lijken we ook een schatting te kunnen maken voor de release op Netflix in België.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: