Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Belgische makers sloegen Lupin af, seizoen 2 voor Zac Efron

De Belgische makers hebben ‘nee’ gezegd tegen de Franse hitserie Lupin. Vanwege drukte konden ze het Netflix-project er niet bij hebben. Ondertussen heeft Netflix het tweede seizoen van Down to Earth with Zac Efron aangekondigd. Camila Mendes blijkt paniekaanvallen gehad te hebben tijdens de opnames van Riverdale.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Belgische makers sloegen Netflix-hit Lupin af

De Belgische makers Adil El Arbi en Bilall Fallah blijken ‘nee’ gezegd te hebben toen ze de Franse hitserie Lupin kregen aangeboden. De twee sloegen het project vanwege hun drukte af. “Eén keer moesten we toch iets afwijzen: de Netflix-serie ‘Lupin’. Toen ze ons vroegen, waren we bezig met ‘Grond’. Dat wilden we niet laten vallen. Tot ongeloof van ons Amerikaans team, ja. (hilariteit) En nu is ‘Lupin’ een hit.”

Zonder de twee regisseurs groeide Lupin alsnog uit tot een ware hit. “Dat is effe vloeken, maar tegelijk ook niet. Dit najaar verschijnen ‘Grond’ en ‘Ms. Marvel’ rond dezelfde periode. Je zal zien: dan is het weer onze beurt.”


Down to Earth with Zac Efron keert terug voor tweede seizoen

Down to Earth with Zac Efron keert terug voor een tweede seizoen. De productie daarvan is zelfs al gestart in Australië. In het tweede deel zien we Zac Efron rondreizen in Australië. Samen met wellnessexpert Darin Olien gaat hij de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven. De nieuwe afleveringen worden in 2022 op Netflix verwacht.


Verwijderalarm: 16 titels op de lijst; Peppa Pig is gered

Het Netflix Verwijderalarm is gevuld met een aantal films, flink wat series en in totaal 16 titels. Eén opvallende reeks ontbreekt daarbij ten opzichte van vorige week en dat is dan gelijk het goede nieuws.


Camila Mendes kreeg paniekaanvallen tijdens Riverdale opnames

Camila Mendes had tijdens de opnames van Riverdale seizoen 5 last van paniekaanvallen. “Toen we begonnen met de opnames van seizoen 5, begon ik met het hebben van paniekaanvallen. Dat was vreemd voor mij. Ik denk dat het kwam omdat ik in Vancouver was en dat de grenzen waren gesloten. Niemand kon ons bezoeken. Je begint thuis en je leven te missen en je hebt geen vrienden of community bij je.” Uiteindelijk had ze even tijd nodig om zichzelf weer te vinden. “Dat deed ik voor de pandemie nooit, maar nu houd ik ervan omdat af en toe voor mezelf te doen.”


Makers hebben plannen Ginny & Georgia seizoen 2 al klaar

Het eerste seizoen van Ginny & Georgia op Netflix wordt volop bekeken. Fans van de serie hopen dan ook dat de serie terugkeert voor een vervolg. Met een score op IMDb van 7,0 staat de serie er voor nu goed voor, maar over een tweede seizoen zijn door Netflix nog geen uitspraken gedaan. Ondertussen blijken de makers wel al plannen klaar te hebben liggen voor een vervolg.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?