Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • The Crown • The Eddy

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stranger Things-acteur gepromoveerd tot vaste rol

Brett Gelman is in aanloop naar Stranger Things seizoen 4 gepromoveerd tot vast gezicht. Voor de reeks kruipt hij in de huid van Murray Bauman, een journalist die we leerden kennen in seizoen 2 en ook een rol had in seizoen 3. Eerder was Gelman al te zien als Martin in Fleabag.


‘Tom Byrne speelt jonge prins Andrew in The Crown’

Tom Byrne heeft een rol te pakken in het vierde seizoen van The Crown. De acteur is nog vrij onbekend en gaat in het vierde seizoen van de Netflix Original de jonge prins Andrew spelen. Prins Andrew is recent van zijn voetstuk gevallen sinds een interview over zijn relatie met Jeffrey Epstein. Ook wordt hij beschuldigd voor misbruik van Virginia Roberts.


Netflix lanceert trailer Elite seizoen 3

De release van het derde seizoen van Elite komt steeds dichterbij. In aanloop naar de release van het complete seizoen op 13 maart heeft Netflix nu de officiële trailer naar buiten gebracht. In seizoen 3 speelt Polo een belangrijke rol.


Netflix lanceert teaser The Eddy van La La Land-regisseur

Netflix heeft de officiële teaser gelanceerd van een nieuwe serie van La La Land-regisseur Damien Chazella. De serie heet The Eddy en is een echte jazz-serie. In de serie volgen we Elliot Udo die samen met Farid eigenaar is van The Eddy. Farid blijkt zich echter bezig te houden met shady zaakjes. Dat zorgt voor grote problemen voor Farid en Elliot.


Virgin River seizoen 2: Zes nieuwe castleden

Het eerste seizoen van Virgin River groeide op Netflix binnen no time uit tot een groot succes. Gelukkig blijft het niet bij dat ene seizoen. Netflix heeft tenslotte een tweede seizoen besteld van de reeks waarvan de opnames zelfs al zijn afgerond. Seizoen 2 brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: