Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Riverdale • The End of the F***ing World

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe acteur You seizoen 2 bekend

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan You seizoen 2. Nadat we eerder hoorden dat Robin Lord Taylor, Victoria Pedretti en Edwin Brown een rol kregen, is nu bekend geworden dat we ook Chris D’Elia uit The Good Doctor gaan zien in You. Hij speelt Henderson, een designer-hoodie, zwarte Ray-bans en dure sneakers dragende bekende comedian.


Productie The End of the F***ing World seizoen 2 van start

The End of the F***ing World seizoen 2 is officieel in productie gegaan. Het eerste seizoen werd op 5 januari 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en sindsdien is het wachten op het tweede seizoen in volle gang. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.


Arrow stopt na acht seizoenen

Het is na acht seizoenen klaar voor Arrow. Stephen Amell, de hoofdrolspeler in de serie, liet aan het eind van seizoen 6 aan uitvoerend producent Greg Berlanti weten dat hij wilde stoppen met de serie. Het achtste seizoen wordt dan ook het laatste seizoen voor Arrow en met tien afleveringen is dat seizoen beduidend korter dan voorheen.


Overige afleveringen Riverdale opgedragen aan Luke Perry

Alle nieuwe afleveringen van Riverdale worden in de toekomst opgedragen aan Luke Perry. De acteur kwam afgelopen maandag op 52-jarige leeftijd te overlijden. Roberto Aguirre-Sacasa wil alle aankomende afleveringen opdragen aan de acteur die voor Riverdale in de huid kroop van Fred Andrews.


Honderd jaar eenzaamheid wordt serie op Netflix

Honderd jaar eenzaamheid krijgt een serie op Netflix. Al vaker zijn er gesprekken geweest voor de rechten van de roman van Gabriel García Márquez uit 1967 en nu gaat er dan ook eindelijk een serie komen. Het is nog onduidelijk wanneer we de serie mogen verwachten.


Derde seizoen The Sinner besteld

USA Network heeft een derde seizoen besteld van The Sinner. Ook de hoofdrolspeler van het derde seizoen is direct bekend geworden. Het gaat om Matt Bomer, die bekend is geworden vanwege zijn rol van White Collar. Ook detective Harry Ambrose keert terug.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?